MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhur İttifakı kapsamında Ordu'da MHP'ye Çamaş ve İkizce ilçelerinin adaylıklarının verildiğini belirterek, Murat Kaçak'ın aday olduğu ve çok istedikleri Fatsa'yı alamadıklarını söyledi. 

MHP'Lİ ENGİNYURT: "DAHA FAZLASINI BEKLİYORDUK"

Tv52'de Akın Çiçek'in sorularını yanıtlayan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Fatsa'yı da içerisine katarak "Biz daha fazla bırakılmasını bekliyorduk" açıklamasını yaptı. 

"BİZE BİR TEK FATSA YETERDİ"

Meselenin ülke, millet, birlik ve beraberlik meselesi olduğunu söyleyen Enginyurt şu ifadeleri kullandı:

"Özellikle Fatsa ilçesinde büyük beklentilerimiz vardı. Hatta Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hilmi Güler'i aradım, bize bir tek Fatsa'yı bırakmalarının bile yeterli olabileceğini, bir sinerji yaratılmasını istedik. Çünkü Fatsa sembol bir ilçe olarak yoğun bir tempoyla çalışan bir ilçemiz olarak oradaki Belediye Başkan Adayımız adeta 1 senedir sahada arkadaşlarıyla beraber 24 saat mesai mevhumu içerisinde kampanya yaptılar. Arkadaşlarımızın bu büyük çalışması Fatsa ilçemizin bizim nezdimizde de bir sembol olmasını sağladı. Dolasıyla biz Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hilmi Güler'den de Fatsa ilçemiz ile ilgili hassasiyet istedik. Gördüğümüz kadarıyla Sayın Hilmi Güler'e de teşekkür ediyorum ama karar bu şekilde karar çıktığı için değişme şansı olmadı." 

Editör: TE Bilisim