İYİ Parti'den Ordu'daki geçersiz oylara itiraz geldi İYİ Parti'den Ordu'daki geçersiz oylara itiraz geldi

AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Ordu programının ilk gününde Ordu Valisi Tuncay Sonel ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler'i ziyaret etti. Kurtulmuş, ziyaretlerin ardından 'Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan kurtulmuş, son olarak da STK Temsilcileri ile bir araya geldi.

ALTI AY SONRA GELDİ

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, son olarak 6 ay önce geldiği Ordu'da bu kez Ordu Valiliği'nin yeni hizmet binasında Ordu Valisi Tuncay Sonel'i ziyaret etti. Yeni hizmet binasının şehre değer kattığını dile getiren Kurtulmuş, "Bu binanın ilk başlangıcından itibaren serüvenini en yakın bilenlerden birisiyim. Böylesine görkemli bir kompleks olarak Ordu halkının hizmetine sunulmuş olması fevkalade önemlidir. Bazı binalar sadece hizmet vermenin ötesinde varlıklarıyla, şekilleriyle şehre değer katan binalar oluyor" diye konuştu. 

BAŞKAN GÜLER: "YÖNETİCİLİĞİ, İNSANLIĞI İLE ROL MODELİMİZ" 

Valilik ziyaretinin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne geçen Kurtulmuş, burada Başkan Güler ve ekibi tarafından karşılandı. Güler ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Fuaye Alanı'ndaki çalışmaları Kurtulmuş'a tanıttı.

Ardından yaptığı açıklamada, "Bugün Ordu'muzun mutlu günlerinden bir tanesi. Genel Başkanvekilimiz, Kıymetli Hocamız, Sayın Bakanımızı şehrimizde ağırlıyoruz. Valilik ziyaretinin ardından Belediyemiz de misafir ettik kendilerini. Belediyemizde de ilimizde yapılan faaliyetlerini kendisine sunacağız. Duruşuyla, bilim adamlığıyla, yöneticiliği, insanlığı ile rol modelimiz, Ordu'muzun evladı" şeklinde konuştu. 

Kurtulmuş da, "Burada bulunmaktan, Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Allah işlerini kolaylaştırsın. Yaptıkları çalışmaların da ve faaliyetlerinde üstün başarılar versin" dedi.

KURTULMUŞ'TAN İNGİLİZLERE ÇOK SERT TEPKİ! "ADAMA HOŞT DERLER"

Daha sonra partisi tarafından düzenlenen 'Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Kurtulmuş, Atatürk Spor Salonu'ndaki partililere hitap etti. AK Parti'nin, özellikle Temmuz ayından bu yana yapılan her ankette yukarıya doğru hızla yükselmesiyle içerdekilerin huysuzlaşmaya başladığını dile getiren Kurtulmuş, İngilizlerin Londra merkezli haftalık ekonomi dergisi 'The Economist'in skandal yayınına çok sert tepki gösterdi. İşte o açıklama:

"Esas önemlisi dışarıdan da artık Türkiye'yi rahatsız edecek bazı sözler söyleme başladılar. Bir tanesi medyaya da düştü. Dünya'nın önemli dergilerinden birisi, Türk bayrağının siluetine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın siluetini koyarak, 'Türkiye bu seçimde diktatörlüğe gidiyor, buna mani olmamız lazım' diyor. Adama 'hoşt' derler. Sen haddini bil. Dergiysen dergiliğini yap. Türkiye'de kimin Cumhurbaşkanı olacağını tespit edecek olan aziz milletimizdir, milletimizin teveccühüdür. Türkiye'nin büyük, güçlü Türkiye istikametinde gittiğini görüyorlar ya onun için endişe ediyorlar."

"ERDOĞAN SEÇİMİ KAZANACAK, AK PARTİ SEÇİMİ KAZANACAK"

Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncülüğünde böyle devam etmesi durumunda Dünya'nın en etkili ekonomilerinden, sözü en güçlü ülkelerinden birisi olacağını vurgulayan Kurtulmuş, "Bir taraftan danışmanlardan birisi, 'Türkiye'deki seçimlere müdahale etmemiz lazım, yoksa Erdoğan seçimi kazanır, vay halimize' diyor. Rüyalarınız kaçmaya devam etsin, Erdoğan seçimi kazanacak, AK Parti seçimi kazanacak." diye konuştu.

Kurtulmuş STK temsilcileriyle buluşmasının ardından yerel televizyonların canlı yayınına katıldı, geceyi Ordu'da geçirdi. 

Editör: TE Bilisim