Kabataş'ta Bülent Güney mazbatasını aldı Kabataş'ta Bülent Güney mazbatasını aldı

AK Parti Genel Başkanvekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Ordu Programı'nda memleketine 2 gününü ayırdı. AK Parti Ordu İl Başkanlığı Kurtulmuş'un programını da açıkladı. 

Buna göre Kurtulmuş ilk olarak Ordu Valisi Tuncay Sonel'i ziyaret edecek. Bu ziyaretin ardından namaz molası verecek olan Kurtulmuş'un bir sonraki durağı ise Ordu Büyükşehir Belediyesi olacak. Başkan Güler ile görüşecek olan Kurtulmuş, buradan da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek olan Ordu Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı ve Vefa Buluşması'na katılacak. Kurtulmuş, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluştuktan sonra yerel televizyonların canlı yayınına katılacak.

21 Ocak Cumartesi gününü de Ordu'da geçirecek olan Kurtulmuş, Ulubey Belediyesi'nin Toplu Açılış Programı'na katılacak. Ardından Çamaş'a geçecek. Burada Çamaş Belediye Hizmet Binası ve Merkez Camii'nin açılışından sonra Ünye Pınarbaşı Mahallesi Merkez Camii'nin açılışını yapacak. Kurtulmuş'un son durağı Ünye olacak. Ünye Asarkaya Kent Ormanı'nı ziyaret edecek. Buradaki akşam yemeği programından sonra Kurtulmuş Samsun'a hareket edecek. 

Editör: TE Bilisim