Anafartalar Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Çanakkale Aday Tanıtım Toplantısı'na eşi Sevgi Kurtulmuş ile birlikte giden Numan Kurtulmuş, "Çanakkale Osmanlı mülkünün özetidir" diye konuştu. 

"TÜRKİYE GEÇİLMEZ DİYEN BİR ŞEHİRDİR"

Çanakkale'nin destanların ve hedeflerin kenti olduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Çanakkale sadece burada 253 bin şehidimizin kanıyla yazılmış bir destan değil, Çanakkale aynı zamanda gelecek asırlara aktardığımız bir milli hedefimizdir. Taşı ve toprağıyla kahraman olmuş bir şehrimizdir. Çanakkale, Çanakkale geçilmezden sonra 15 Temmuz gecesi gösterdiği kahramanlıkla Türkiye geçilmez diyen bir şehirdir. Bütün Çanakkalelileri tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

"ETLİ PİLAV ELEŞTİRİSİ"

Çanakkale'nin yerel yönetimlerde hizmet alamadığını belirten Kurtulmuş, "O da AK Parti'nin kabahati değildir. 15 yıldır burada belediye verilen kişiler, zatlar maalesef millete hizmet yerine etli pilav dağıtma telaşı içinde oldu. Neden olduğunu biliyorsunuz, siyasi polemik olmasın diye söylemiyorum. Falanca terör örgütüne müzahir olan parti barajı geçti diye bu etli pilavı dağıttığı söylendi, sonradan her ne kadar düzeltmeye çalışsa da. Biz işimize bakacağız. İnşallah Ayhan Gider kardeşimiz gelecek. Çanakkale'yi Ayhan Gider'e emanet ediyoruz, Ayhan Gider'i de siz Çanakkalelilere emanet ediyoruz" diye konuştu.

CHP'nin sahip olduğu 8 il belediyesinden biri olan Çanakkale'de 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'ni CHP'nin adayı Ülgür Gökhan kazanmıştı. 

Editör: TE Bilisim