AK Parti'nin Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği ve AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Genel Başkan seçildiği 7'nci Olağan Büyük Kongre'de oluşturulan 27 kişilik Merkez Yönetim Kurulu'nda AK Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş bir kez daha Genel Başkanvekili olarak seçildi. 

Kurtulmuş Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Partimizin 7. Olağan Büyük Kongresi ülkemize, milletimize ve teşkilatımıza hayırlı olsun. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hedef 2023" ifadelerini kullandı.

"2023 SEÇİM SÜRECİ ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK"

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nun belirlenmesinin ardından AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "25 Mart'tan itibaren 2023 seçim sürecinin çalışmaları başlayacak. Çarşamba günü oluşacak yönetim kadrosu, partiyi 2023 seçimlerine hazırlayacak güçlü bir ekip olacak. 2023 seçimlerinde AK Parti'nin açık farkla birinci parti çıkacağına; Cumhur İttifakı'nın adayı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçileceğine inanıyorum. Ak Parti siyasi partiler kanununa göre kurulmuş sıradan bir parti değil; bir dava hareketidir. Sadece Türkiye'nin değil dünya mazlumlarının da umududur" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim