GİRESUN - AK Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından bir düğün salonunda düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda konuşan Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, özellikle son günlerde büyük tartışma konusu olan nikah mevzusunu gündeme getirdi. 

CHP Lideri'ni hedef alan Bakan Canikli, Kılıçdaroğlu'nu kimsenin zorlamdığını belirterek, "Sen dini nikah kıydırmayabilirsin, yani çocuklarına veya kimse, buna karşı gelen herkese söylüyorum" dedi.

"OLAY KLASİK KILIÇDAROĞLU'NUN İSLAM DÜŞMANLIĞI"
Özellikle müftülere de verilen resmi nikah kıyma yetkisinin ardından bu noktada kimsenin zoraki işlem yaptırmayacağını dile getiren Canikli, "İsteyen istediği şekilde bu töreni gerçekleştirsin. Zaten yapılıyor Türkiye'de, zaten oluyor, dünyada da oluyor. Bunun laiklikle uzaktan yakından bir alakası yok. Aslında olay ne biliyor musunuz? Aslında olay klasik Cumhuriyet Halk Partisi'nin ve Sayın Kılıçdaroğlu'nun İslam düşmanlığı, ama bunu direk söyleyemiyorlar. Kıyıdan köşeden, yandan bu şekilde ifade etmeye çalışıyorlar" dedi.
Editör: TE Bilisim