ORDU - 2011 Milletvekili Genel Seçimleri'nde CHP Ordu Milletvekili 4.Sıra adayı olan Gökhan Karayel, 2015 seçimleri için de aday adaylığını açıkladı. 

CHP Ordu İl Başkanlığı'nda aday adaylığı toplantısı düzenleyen Karayel, CHP Genel Merkezi'nin Ordu'da ön seçimle aday sıralamasını belirleyecek olmasının tüm aday adaylarına eşit şans sağlayacağını söyledi. Karayel, "Hedefimiz, CHP iktidarıdır" diye konuştu.

GÖKHAN KARAYEL KİMDİR?
Öğretmen olan Gökhan Karayel, 16 Kasım 1981 tarihinde Ordu'nun Ünye İlçesi'nde doğdu. 1992 yılında İkizce Kocaman Köyü İlkokulu, 1995 yılında Ünye Merkez Ortaokulu'nu, 1999 yılında da Ünye Lisesi'ni tamamlayarak mezun oldu. 2005 yılında Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 

Sakarya Üniversitesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi Üniversite Komisyonu Başkanı ve Sakarya Üniversitesi Havacılık Kulübü Başkanı olarak görev yaptı. Hendeği Sesi Gazetesi Yayın Kurulu Üyeliği ve köşe yazarlığı, Dereiçi Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü ve köşe yazarlığı yaptı. CHP Ünye Gençlik Kolları Başkanlığı ve CHP Ünye lçe Sekreterliği görevlerinde bulundu. İkizce Devecik Merkez İlköğretim Okulu, İkizce Devecik Çorakyanı İlköğretim Okulu, İkizce Yoğunoluk Çok Programlı Lisesi, Çaybaşı İlküvez Kapılı Köyü İlköğretim Okulu, Ünye Üçpınar Köyü İlköğretim Okulu ve Ünye Kültür Dershanesi'nde Fen ve Teknoloji Öğretmeni olarak görev yaptı. Teknik Isı Mühendislik firmasında yönetici yardımcısı olarak görev yaptı. 

Emekli öğretmen bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğu olan Gökhan Karayel, Cumhuriyet Halk Partisi 24.Dönem Ordu Milletvekili Adayı olduktan sonra yine aynı partiden 25.Dönem Ordu Milletvekili Aday adayı oldu.  
Editör: TE Bilisim