Başkent kulisleri Ankara ve İstanbul adaylarından sonra özellikle Anadolu adayları noktasında hareketliliğini sürdürüyor. İYİ Parti Genel Merkezi Karadeniz Bölgesi'nde son olarak 16 Ocak'ta Yakup Özkan'ı Rize'den, Levent Dikmen'i ise Kastamunou'dan belediye başkan adayı olarak açıklamıştı. 

Ordu'da bir süredir CHP-İYİ Parti Millet İttifakı Adayı olarak adı anılan İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin'e CHP tabanından itirazlar yükselmiş, yaklaşık 10 gün önce de CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Tabanımızı küstürme gibi bir lüksümüz yok" diyerek İdris Naim Şahin isminin CHP gündeminden çıkarıldığı mesajını vermişti.   

İYİ PARTİ ORDU'DA İDRİS NAİM ŞAHİN DİYECEK

Netordu.com'un isimlerinin açıklanmasını istemediği yerel kaynaklar ve başkent kulislerinden edindiği bilgilere göre İYİ Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı eğer bir son dakika değişikliği olmazsa İdris Naim Şahin olarak açıklanacak. Bu noktada eski Bakan Şahin ve İYİ Parti yönetiminin el sıkıştarak anlaştığı, açıklamanın ise yarın (25 Ocak) ya da hafta sonu olabileceği öğrenildi. 
 

Editör: TE Bilisim