İYİ Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Ordu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Poyraz, akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı'ndaki görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

Poyraz, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Şahin'in adaylığına tepki gösteren Genel Başkan Yardımcısı Ümit Bozdağ ve Aytun Çıray'ın sert muhalefet ve tepkileri üzerine aynı zamanda Ordulu olan diğer Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu devreye girdi, Şahin ile görüştü. Görüşmenin sürdüğü dakikalarda Mersin'de bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, İdris Naim Şahin ile ilgili olarak "Adaylık konusu gündemden düştü" açıklamasını yaptı. 

ORDU'DA TEPKİYLE KARŞILANDI YÖNETİMDEN İSTİFA GELDİ!

Yaşanan bu gelişmeler, özellikle Ordu'da İYİ Parti cephesinde büyük tepkilere neden oldu. En sert tepkiyi ise İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Poyraz gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Poyraz, "İl Başkanı'na açıklama yetkisi verin arkasında durmayan Genel Merkez! An itibarı ile İYİ Parti'deki kurucu üyeliği ve medya sorumluluğu İl Başkan Yardımcılığı görevlevrinden istifa ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim