AK Parti Ordu Milletvekili adaylarından Yavuz Selim Kıran, geçtiğimiz günlerde Altaş Tv'de Seçim On Sekiz programında Funda Altaş Şimşit'in konuğu oldu. Seçim çalışmalarını soluksuz bir şekilde sürdürdüklerini anlatan Kıran, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ordu ziyaretinde bir İngiliz basın mensubuyla aralarında geçen diyaloğu da paylaştı.

Türkiye'de siyasetin en güzelini 16 yıldır yapan partinin iktidarlar partisi olduğunu dile getiren Yavuz Selim Kıran, "Bir şahlanma anlayışıyla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ilerlemesi noktasında inşallah yeni bir eşikte milletimiz yine bu ülke için en güzel tercihini yapacak ve on güzel tercih yine AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olacaktır" diye konuştu. Türkiye'nin yeni bir yönetim sistemiyle tanışacağını söyleyen Kıran, "Türkiye'nin önünde çok büyük hedefleri var. Türkiye Dünya'nın en cömert ülkesi. Dünya'nın neresinde bir kriz yaşansa bütün gözler Recep Tayyip Erdoğan'a dönüyor. Kızılay'ımız, AFAD'ımız aranıyor" şeklinde konuştu. 

"İNGİLİZ MUHABİR BAKIN NE SORDU!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ordu mitinginde yaşananları paylaşan AK Parti Ordu Milletvekili adayı Yavuz Selim Kıran, Ordu'daki programın özellikle yabancı medyanın da yakın takibinde olduğunu söyledi. Bir İngiliz televizyon kanalına verdiği demeci ve o an yaşananları anlatan Kıran, şu ifadeleri kullandı: "Stada girdik, İngiliz bir televizyon kanalı var dediler, bana mikrofon uzattılar. Şaşırdım tabi, buralara kadar gelmişler, takip ediyorlar. Takip etmelerinde de fayda var açıkçası. Belki demokrasi nedir, Tayyip Erdoğan sevgisi nedir, AK Parti'ye olan tevuccüh nedir bunu da açıkçası arazide görmelerine fırsat olur diye memnuniyet duydum."  

"TAYYİP ERDOĞAN BU ÜLKENİN BAŞINDAN NE ZAMAN GİDECEK?"

"Mikrofono uzattığında muhabirin ilk sorusu şu oldu; 'Tayyip Erdoğan ne zaman bu ülkenin başından gidecek?' Bir İngiliz kanalı gerçekten ben şaşırmadım, Dışişleri Bakanlığı'nda çalıştığım için bu tür şeylere alışkınız. Ben de dedim ki,ş bakın şuraya. Adeta bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor. Bakın dedim, bu yağmura rağmen 50 bin kişi burada Tayyip Erdoğan'ın bekliyor saatlerce. Ben dedim ki, Tayyip Erdoğan daha çok beklersiniz, Allah ömür verdikçe Tayyip Erdoğan bu millete liderlik etmeye, Dünya mazlumlarının lideri olmaya, sadece bu ülkeyi değil, Dünya düzenini de değiştirmeye, Dünya güçlerini elinde tutan güçlerin kovanına çomak sokmaya da devam edecek. Tabi ben böyle deyince, sorular da şiddetlendi. 'Türkiye'nin ekonomisi çöküyor, neden bu insanlar hala Tayyip Erdoğan'ı destekliyor' dedi. Ben de, gözünüz o kadar kör ki, istatistikleri, Dünya ekonomisindeki gelişmeleri takip etmiyorsunuz. Evet, siz ekonomimizi çökertmeye çalışıyorsunuz ama Türkiye en hızlı büyüyen ülkelerden, açın istatistiklere bakın dedim. Soru soruyu takip etti, ama d yağmur altındaki 50 bin kişinin Ordu'da, yaşanan coşkuyu dahi görmezden gelebilecek kör bir kitleyle hem ülkemiz içerisinde, hem de ülkemiz dışında çok ciddi bir ihanet ve şer ekseniyle karşı karşıyayız. Bunlarla da mücadele ederek, biz bu süreci milletimizle birlikte 24 Haziran'da bütün bu odakların kirli senaryolarını da boşa çıkaracağımız gün olacak" dedi.          

Editör: TE Bilisim