İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Ankara'da düzenlenen 2023 Seçim Beyannamesi ve 28'nci Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nın ardından İçişleri eski Bakanı İYİ Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin ve beraberindeki aday arkadaşları önceki gün Ordu il sınırında konvoylarla karşılandı.

Saatler 15:52'yi gösterdiğinde İYİ Parti Ordu Milletvekili Adayı İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin ise beraberindeki diğer 5 milletvekili adayı, üzerinde "Ordu Tarih Yazacak" sloganı bulunan seçim otobüsüyle Ordu il sınırına geldi. Kendilerini karşılamaya gelen kalabalığa seslenen İYİ Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin, sözlerine "Aşıklara Ordu sorulmaz. Ümit yolcuları asla yorulmaz. Aşkın önünde durulmaz, gönüllerde yaşar gider" ifadeleriyle başladı. 

"SÖZDE DEĞİL GERÇEKTEN GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE"

Şahin konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: "Türkiye'yi yakın gelecekte iyi günlerin beklediğini belirten Şahin, "Türkiye'nin yakın gelecekte İYİ Parti'nin kadroları olarak nelerin yapılacağının son muhasebesini yaparak buralara geldik. Adaletli bir Türkiye'nin yeniden inşaası ve imarı için, nitelikli bir Türkiye'nin yeniden imarı ve inşaası için, saygılı bir Türkiye'nin ve saygın bir Türkiye'nin yeniden Dünya sahnesine çıkması için ve sözde değil, gerçekten güçlü bir Türkiye'nin Dünya'ya selam vermesi için İYİ'lik ordusu ve İYİ'lik erleri bugün sizlerle birlikte daha güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor ve edecektir." 

İsmail Faruk Aksu MHP'nin A Takımı'nda İsmail Faruk Aksu MHP'nin A Takımı'nda

"2018-2023 FETRET DÖNEMİ" DEDİ

Türkiye'nin son 5 yılını Fetret Devri olarak tanımlayan Şahin, "İnşallah 1918'den 1923'e giden süreçte, bu ülkenin, bu toprakların yaşadığı geçiş dönemi, sıkıntılı Fetret Dönemi'nde olduğu gibi ne olduğu, nasıl olduğu bugünlerde çok daha iyi anlaşılan 2018-2023 Fetret Dönemi'ni parantez içine alarak 15 Mayıs 2023 tarihinden itibaren bir süreci başlatarak ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi'nin 66'ncı Hükümet'in Başbakanı yapmak üzere buradan kararlılığımızı, inancımızı ve inşallah sevincimizi sizlerle birlikte ifade etmek, paylaşmak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

İYİ Parti Ordu Milletvekili adayları, konuşmanın ardından Ünye'den seçim çalışmalarına start vermek için Ordu'nun Altınordu ilçesine hareket etti. Şahin ve beraberindekiler bugün de (18 Nisan) Sırrıpaşa ve Süleyman Felek Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla buluşacak ve ardından saatler 16:00'yı gösterdiğinde İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyecek. Şahin akşam Fatsa-Ünye ortak iftar programı için de Fatsa'ya haraket edecek. 

Editör: TE Bilisim