ORDU - Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Fatsa ve Ünye ilçe kongrelerinde konuşan İl Başkanı Hüseyin Akyol, 2015 Haziran ayı seçimlerini yüzyılın seçimleri olarak nitelendirerek, "Bu seçim o kadar önemli o kadar ehemmiyetli ki, 9 seçimdir her girdiği seçimde birinci çıkan bir partinin başarısı, artık ülkenin ve bölgenin kaderini değiştirecek, 12 yıldır hizmetleri ile modern çağı yakalamış bir partinin mensuplarıyız. Şimdi bu seçim dönüm noktası olacak ve ülkemiz Başkanlık Sistemi'ne geçecektir. Bunun için 2015 seçimleri çok önemlidir, tek başına iktidar olmak yeterli değil. Bu seçimlerde öyle çalışacağız, öyle çalışacağız ki 2023 Türkiye'sini inşa ederken, Anayasa'yı değiştirecek çoğunluğu elde edeceğiz" diye konuştu. 

Partili gençlere hitap eden Akyol, "Sizler Yeni Türkiye yolunda Kurucu Genel Başkanımızın bizlere açtığı yolda, Genel Başkanımız ve Başbakanımıza ak davanın yorulmak bilmez genç mensupları olarak yürüyüşlerinde sonuna kadar destek olacak Ak Parti gençlerisiniz" dedi.

"SİZLER ESKİ TÜRKİYE'Yİ TARİHİN TOZLU SAYFALARINA GÖMECEKSİNİZ"

Akyol sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizler, eski Türkiye'yi tarihin tozlu sayfalarına gömecek, Yeni Türkiye'de de eskiye ait ne kadar milletimize zulmetmiş anlayış varsa hepsini ortadan kaldıracaksınız. Gençler sizler, Türkiye ve ümmet sevdasını yüreğinde her geçen gün biraz daha büyüten ve bu sevda uğruna gerekirse canını verecek kadar sevdasına sahip çıkan Ak Parti gençlerisiniz . Ben Ak Parti Ordu gençliğinin bir elinde bilgisayarı, diğer elinde güçlü kalemi ile okuyan, öğrenen ülkesini ve Dünya'yı tanıyan, buna göre sevk ve idaresini yapacağına inanıyorum" dedi.

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İl Başkanı Hüseyin Akyol, 23.Dönem Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, İlçe Başkanı İbrahim Hekim, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Cengiz Sunar, MYK Üyeleri Ersin Özsoy, Dilan Yurten, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Yurt ve delegelerin katıldığı Ak Parti Altınordu Gençlik Kolları Kongresi'nde Nahit Bilgin görevini Adem Çıtak'a devretti. Çıtak'ın yönetim kuruluna ise Fatih Temur, Erkut Çelenk, Yunus Emre Turan, Avnu Çiçek, Faruk Çalış, Akif Çalışkan, Mustafa Ünal, Ahmet Salihoğlu, Muhammet Şahin, Atanur Çelenk, Olgun Körnez,İzzet Tilki, Onur Yıldız, Güven Küpçük, Abdülkadir Kaymaz, Erkan Cavlı, Enes Yılmaz, Esra Akdemir, Özge Yüksel, Seval Yaldız, Onur Güven, Fatih Ağca, Süleyman Oğurlu, Ümit Çandır, Akif Akbaş, Muhammet Gültaş, Okan Yalçınkaya ve İlker Bayrak seçildi.

Fatsa Gençlik Kolları'nın 4.Olağan Genel Kongresi'nde ise Murat Bölükbaş ve Ünye'de ise Arif Sefa Sarı başkan olarak seçildi.
Editör: TE Bilisim