AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Hilmi Güler'e seçim arefesinde destek vermek için Ordu'ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez STK temsilcileri ve muhtarlarla buluştu, ardından vatandaşlar ve esnafla buluştu. 

İSİM VERMEDEN SP'Lİ ŞAHİN'İ ELEŞTİRDİ: "BAZILARI GİBİ TRENDEN İNMEDİ"

Köprübaşı Meydanı'nda vatandaşlarla buluşan Bakan Dönmez, esnafları da ziyaret etti, hem AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler'e destek istedi, hem de birlikte çalışma sözü verdi. Gazetecilere açıklamalanrda bulunan Bakan Dönmez, isim vermeden Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin'i eleştirdi, "Hilmi Bey bazıları gibi trenden inmedi" diye konuştu. 

İşte o açıklamalar:

"Hilmi Bey Ordu için bir şanstır. Biz halef selefiz. Ben bakan olmasam da, Hilmi Abi'nin olduğu yere zaten gelecektim. Aynı ekipte, aynı hizmet kervanında hep yer aldık. Bazıları gibi trenden inmedi Hilmi Bey. Ordu'ya dönük projeleriyle ilgili istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımızın yanında olacağız, fikirlerinden yine istifade etmeye çalışacağız ve biz de Ordu'nun gelişimine katkı sağlaması açısından her zaman destek olacağız."

Bakan Dönmez, akşam saatlerinde son olarak Ordu'nun uydudan yayın yapan yerel televizyonlarından Altaş Tv'yi de ziyaret ettikten sonra özel uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'ndan İstanbul'a hareket etti.

Editör: TE Bilisim