Çatalpınarlılarla Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği iftar programına katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yıl sonu itibarı ile Çatalpınar'da hizmet adına gerek yolda, gerekse suda hiç bir sıkıntının kalmayacağını söyledi. 

Çatalpınar halkına yakışır hizmetleri yapmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, "Yıl sonu itibarıyla Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyemiz işbirliğiyle Çatalpınar'da yol konusunda eksik kalan hiçbir yer olmayacak" şeklinde konuştu. 

"HEMŞEHRİLERİMİZ, BAŞBAKANIMIZI BAĞRINA BASTI"

Konuşmasında Başbakan Binali Yıldırım'ın Ordu'ya gelişi ile ilgili sosyal medya üzerinde gerçekle ilgisi olmayan paylaşımlar yapıldığını söyleyen Başkan Yılmaz, "Başbakanımızın gelişinden sonra sosyal medyada bir fotoğraf yayılmaya başlamış. Bu fotoğrafa göre güya Başbakanımız Ordu'ya gelmiş, miting yapılmış ve Ordulu hemşehrilerimiz hiç ilgi göstermemiş. İşin gerçeği şudur: Sayın Başbakanımızın ziyaretiyle ilgili Altınordu ilçemizde herhangi bir miting programı yoktu. Başbakanımız Büyükşehir Belediyemizi ziyaret edecek ve sonrasında esas programımız olan Ünye'deki iftar yemeğine katılacaktı. Ünye'de 11 bin kişiye vereceğimiz iftarda kendileri de konuşma yapacaktı. Sayın Başbakanımız Büyükşehir Belediyemize geldiğinde, kendisini karşılamaya gelenleri görünce orada bir de konuşma yaptı. Büyükşehir’imizi ziyaretinin ardından Ünye'de 11 bin kişiyle iftarını yaptı. Meydanlara sığmayan hemşehrilerimiz, ara sokaklara taştılar, Başbakanımızı bağırlarına bastılar. Peki onlar ne yaptı, Başbakanımızın iftar programındaki konuşması esnadaki kalabalığı değil de konuşmaya başlamadan öncesi ve sonrasındaki fotoğrafları yayınladı. Bu şekilde güya bizi, partimizi, Başbakanımızı ve Ordu'daki çalışmalarımızı karalayabileceklerini zannettiler, güneşi balçıkla sıvamaya çalıştılar" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim