Altınordu'du CHP'li Ulaş Tepe dönemi resmen başladı Altınordu'du CHP'li Ulaş Tepe dönemi resmen başladı

AK Parti Kurucular Kurulu ve MKYK üyesi Haluk İpek'in ve AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı'nın da katıldığı iftar programında dikkat çeken bir diyalog kameralara yansıdı.

Seçim hazırlıkları kapsamında düzenlenen Karadeniz turunda, AKP Ordu teşkilatından birçok ismin katıldığı iftar programı basına kapalı gerçekleşti. 

"BURADA OLMAMASI BÜYÜK BİR DANGALAKLIK"

Öte yandan, 2011 yılında AKP Genel Sekreteri olan ancak yürütemeyince görevden alınan ve şu anda  AKP MKYK'sındaki 47 isimden sadece biri olan Haluk İpek'in, AK Parti Kurucusu Hilmi Güler'in iftara katılmaması üzerine söylediği sözler kameranın kayıt aldığı sırada mikrofona yakalandı.

Burada çekilen videoda, İpek'in yanında bulunan AK Partili miletvekili  Taşcı'ya, "Büyükşehir belediye başkanımızın burada olmaması büyük bir dangalaklıktır, böyle bir edepsizlik olmaz" dediği duyuldu. Taşcı'nın da "Ciddi bir sıkıntımız var, genel merkez de gün sayıyor" diye yanıt verdiği kameralara yansıdı. Bununla birlikte iddialara göre, AK Partililerin katıldığı iftar programına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler ise davet edilmedi.

METİNER'DEN TEPKİ: "YAZIK"

Eski AK Partili vekil Mehmet Metiner, İpek'in sözlerine tepki gösterdi.
Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Metiner, “Hiç yakışıyor mu bu tarz konuşmalar, bu tarz bir üslup, bu tip dedikodular, bu tür kıskançlıklar, bu türden siyasi ayak oyunları, bu denli büyüklenmeler, arkadan atıp tutmalar? Yazık! AK Partimiz adına, AK Partimize aşkla gönül verenler adına çok yazık” ifadelerini kullandı.

"OLMAMASI GEREKEN OLMUŞTUR"

AKP MKYK Üyesi Metin Külünk de konuyla ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Külünk açıklamasında Metiner'e katıldığını belirtti. Külünk, "Sayın İpek kendisi de çok üzgündür. Olmaması gereken olmuştur. Sayın Hilmi Güler bey mücadelemizin ilk anından bu yana tereddüt etmeden yol yürümüş ve mücadelesine güçlü şekilde devam eden büyüğümüzdür. Vakit bir olup güçlü olma vakti" dedi. 

Editör: TE Bilisim