AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Hilmi Güler, beraberindeki herkesi geride bırakarak tek başına halk otobüsüne bindi, yer olmadığını görünce diğer vatandaşlar gibi ayakta seyahat etti. 

Geçmiş yıllarda Ankara'da halk otobüsünü de sıklıkla kullandığını dile getiren Güler, "Eski günleri yaşamak bakımından son derece keyifli bir yolculuk oldu diye konuştu. Altaş Tv'de Funda Altaş Şimşit'in sorularını yanıtlayan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Hilmi Güler, dolmuşa bindiği an ile ilgili sorulan soruyu yanıtladı. 

"GERÇEKTEN ORDU ÇOK GELİŞMİŞ"

Son derece keyif aldığı bir yolculuk olduğunu dile getiren Güler, "Halkımızın da ihtiyaçlarını, karşılaştıkları güçlükleri görmek bakımından çok iyi oldu. Hem de benim için antreman oldu, ayrıca dolmuş güzergahlarını görmüş oldum. Gerçekten Ordu çok gelişmiş, çok güzel yansımalar da oldu. Hem de halkın dolmuşlardaki durumunu ve ihtiyaçlarını görme, dinleme fırsatım oldu. Karşılaştıkları güçlükleri bizzat görmüş oldum" diye konuştu.  

"HER ŞEYİ SORDULAR"

Halk otobüsündeki vatandaşlarla yolculuk sonuna kadar birebir sohbet etme imkanı bulduklarını belirten Güler, "Herşeyi sordular. Bundan sonra ne yapacağımı, nasıl bir yol takip edeceğimi, Ordu'ya yerleşip yerleşmeyeceğimi sordular. Hepsini bütün samimiyetimle yanıtladım. Ayrıca neler yapacağımızı konuştuk. İki yolcu yan yana oturur nasıl konuşursa öyle konuştuk. Dışarıdan görenler de şaşkınlıkla karşıladı. Dolmuş yavaşlayınca birbirimize el salladık, çok güzel, çok samimi bir atmosfer oldu" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim