Canlı yayında AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu tehdit edildiğini söyledi. Ordu'da yerel yayın yapan bir televizyon kanalında konuşan Gündoğdu, son çıkarılan KHK'larla ilgili tartışmaları değerlendirdiği konuşmasında, yaptığı siyasi çalışmalara ilişkin tehditler aldığını söyledi.  

Türkiye'nin 2016 yılının 15 Temmuz'unda çok büyük bir ihanete uğradığını dile getiren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Bizi istilaya kalkışan, FETÖ elemanları üzerinden Türkiye'yi, eski Türkiye'ye dönüştürmek isteyen NATO ve ABD, ülkenin tamamen kendilerinin kontrolünde olan, Ortadoğu'ya daha rahat nüfus edebilecekleri, Ortadoğu'yu daha rahat yönlendirebilecekleri bir Türkiye istiyorlardı. Bu Türkiye'yi de, FETÖ üzerinden yapmak istediler. Buna da bu millet izin vermedi, dur dedi. Biz oyunu gördük, sen Amerika'nın uşağısın, onun kucağındasın dedi. 250 tane şehidimiz bunun için şehit oldu, 2 bin 190 tane gazimiz bunun için gazi oldu" diye konuştu.

"BENİ TEHDİT EDENLER VAR"

Bu noktada sürdürdüğü siyasi çalışma ve söylemleri karşısında özellikle memleketi Ordu'dan bazı kesimler tarafından tehditler aldığını dile getiren Gündoğdu, şu ifadeleri kullandı: "Beni tehdit edenler var. Sokakta benim tanıdıklara O gününü görür, O da bir gün gelecek, bilmem ne olacak, hakeret edenler, küfredenler. Hepsini savcılığa vereceğim. Herkes ayağını denk alsın. Bu ülkede 250 kişi 15 Temmuz'da şehit olmuştur. 2 bin 190 kişi gazi olmuştur. Bunların vebalini taşıyanlar, utanmadan sokakta, FETÖ'cü olanlar bize haber gönderiyor, aba altından sopa gösteriyor. Sağda solda arkadaşlarımız da, evlere gittiklerinde bizimkiler tek tek çıkıyor, görürsünüz siz gününüzü diyenler var."  

"BİZ HESAP GÖRMEK İÇİN SİYASET YAPMIYORUZ"

"Biz hesap görmek için siyaset yapmıyoruz, ama beni tehdit eden, bizi tehdit eden, bu milleti tehdit eden birileri  varsa da, onun gereğini en iyi şekilde yaparız. Ben Allah'tan başka kimseden korkmuyorum. 2014 yılından itibaren kimi FETÖ'cü biliyorsam, onu gider söylerim. Bu ülkeye kimsenin ihanet etmesine göz yummam. FETÖ'cü olmayana da gider sahip çıkarım. Bu FETÖ'cü değil derim, bildiğimi." 

"KİMSİN SEN UTANMAZ AHLAKSIZ?"

"Şimdi burada sen tutacaksın hem FETÖ'cü olacaksın, utanmadan sokakta dolaşacaksın. Oturacaksın sağda solda, Metin Gündoğdu'da bunu hesabını yarın verir diyeceksin. Kimsin sen ya? Utanmaz, ahlaksız. Önce sen 250 şehidin hesabını ver. Senin ne olduğunu Ordu'daki herkes biliyor. Gerekli bilmesi gereken yerler de biliyor. Onun için kimseye pabuç bırakacak durumda değiliz."      
Editör: TE Bilisim