MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'a KEİPA Üyeliği görev belgesini MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ve Erkan Akçay imzalayarak tevdi etti. 

Belgesini sosyal medya hesabından paylaşan MHP'li Enginyurt da, "Sayın Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdirleri ve Parti Grubumuzun kabulü ile Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlementer Asamblesi ( KEİPA ) üyesi olarak Grubumuz adına görevlendirildik. 
Hayırlı olsun inşallah" mesajını paylaştı.

25 Haziran 1992'de İstanbul'da imzalanan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Zirve Bildirisi ve Boğaziçi Deklarasyonu, resmî olarak Arnavutluk, Ermenistan, Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, Yunanistan, Moldova, Romanya, Rusya Federasyonu, Türkiye ve Ukrayna olmak üzere onbir ülkenin katılımı ile kurulmuş Sırbistan-Karadağ'ın katılımı ile bu sayı 12'ye çıkmıştı. 

KEİPA'nın Başkanlığı'nı ise aslen Ermeni kökenli olan Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Meclis Başkanı Oktay Asadov yürütürken, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini ise 2017 Temmuz ayından itibaren AK Parti Giresun Milletvekil Cemal Öztürk sürdürüyor. 

Editör: TE Bilisim