AK Parti Ordu Milletvekili ve 27'nci Dönem Milletvekili adayı Metin Gündoğdu, 24 Haziran seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen ve HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'a destek veren Eren Erdem hakkında bomba açıklamalar yaptı. 

"TÜRKİYE'Yİ KİMSE İHANET EDEMEZ"

Ordu'da uydudan yayın yapan yerel Altaş Tv'nin canlı yayınında konuşan Gündoğdu, Eren Erdem ile ilgili olarak "Aylarca Meclis'te kavgasını verdik bunun. Türkiye'nin gizli belgelerini kimse ifşa edemez. Kimse Türkiye'nin gizli belgelerini dışarıya pazarlayamaz. Kimse Türkiye'ye ihanet edemez" diyerek tepkisini gösterdi. 

"İLK DEFA AÇIKLIYORUM, BENDE SES KAYDI VAR"

AK Partili Gündoğdu, MİT tırları tutunakları ile ilgili kendisinde Eren Erdem'in danışmanının ses kaydı olduğunu belirterek, "Burada ilk defa açıklıyorum, bu önmeli" diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Eren Erdem en son ne diyor, 'MİT tırları tutanaklarını Bülent Tezcan'dan temin ettim' diyor. Bende ses kaydı da var, bunun danışmanının. Danışmanı diyor ki, Eren Erdem bunları aldı diyor, burada ilk defa açıklıyorum bunu. Bak önemli bu. Eren Erdem diyor bunları oradan aldı diyor, Bülent Tezcan'a verdi diyor. Bülent Tezcan da Kılıçdaroğlu'na verdi. Kılıçdaroğlu da, Enis Berberoğlu'na gönderdi, yayınlayın diye. Enis Berberoğlu da şimdi diyor ki, ben niye tutukluyum kardeşim? Bana belgeleri siz gönderdiniz. Bunları milletimiz bilsin. Ordu'dan aday olan hem doktor arkadaş, hem de gülen arkadaş millete bir cevap versin. Bu ülke sahipsiz değil." 

Editör: TE Bilisim