"FATSA'DA ESNAFLARLA BULUŞTU"

Çalışmalarına Fatsa, Akkuş ve Altınordu ilçelerinde devam eden AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu'nun ilk durağı Fatsa Küçük Sanayi Sitesi oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Şeniz Eyigün Sun ile Onur Yurt, Fatsa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gençay, Fatsa Sanayi Sitesi Başkanı Yusuf Kaynar ve İlçe teşkilat mensuplarıyla Fatsa Özel (Küçük) Sanayi Sitesi'ndeki esnaflarımızı ziyaret eden Metin Gündoğdu, 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek istedi.

"AKKUŞ'TA İFTAR AÇTI" 

Fatsa'daki ziyaretlerin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılmak için Akkuş'a giden Metin Gündoğdu, burada da ilçe sakinlerini ve esnafları ziyaret etti. Kızılelma Mahallesi ve Kertil Mesire Alanı'nı da ziyaret eden Gündoğdu, Ordu Büyükşehir Başkanı Enver Yılmaz, AK Partili Milletvekili Adayları Şenel Yediyıldız ve Yavuz Selim Kıran, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, İlçe Başkanı Ramazan Acar ile 2 bin 500 kişilik iftar programına katıldı. Burada konuşma yapan Metin Gündoğdu "Akkuş tarihinde almadığı yatırımı AK Parti döneminde aldı. Hala da almaya devam ediyor. Bir çok yer sıcak asfalta kavuştu. Geçtiğimiz yıl yaptığımız girişimlerle Kertil mesire alanı 'A Sınıfı' olarak tescillendi. Yakında Bungalov evler yapılacak ve turizm merkezi haline gelecek. Yapılacak olan cezaevi Akkuş ekonomisine katkıda bulunacak. Ben Akkuş'un 24 Haziran’da da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olacağını bununla birlikte AK Parti'ye destek vereceğine inanıyorum." dedi.

"MAHALLE BAŞKANLARIMIZ UÇ BEYLERİMİZDİR"

Akkuş'taki iftar programının ardından Altınordu'ya giden Metin Gündoğdu sahurda Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tayfur Orkun Genç ve mahalle başkanları ile sahurda buluştu. Mahalle başkanlarına "Sizler partimizin uç beyisiniz" diyen Gündoğdu  teşkilat vurgusu yaparak "Siyasette teşkilatın ve teşkilatçılığın gücüne inanıyorum. Hayatım boyunca yerli ve milli teşkilatlar içinde görev aldım. 24 Haziran yolunda siz mahalle başkanlarımıza büyük görev düşüyor. Sizler partimizin uç beylerisiniz. Caddeler, sokaklar, haneler, dükkanlar size emanet. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde temsil etmeliyiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim