AK Parti Akkuş İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek seçim çalışmalarına başlayan Hilmi Güler, Akkuş eski Belediye Başkanı Ekrem Görgülü'nün vefat eden oğlu emekli öğretmen Şefik Görgülü'nün cenaze törenine katıldı. 

ÇİFTÇİ VE ESNAFA DESTEK OLMAZ BOYNUMUZUN BORCU

Akkuş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kaya ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Buradaki toplantının ardından Akkuş Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret eden AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hilmi Güler, çeşitli bilgiler aldı. Güler ziyaretlerinin sonunda, "Üreten bir Ordu için tarıma ve çiftçilerimize verdiğimiz destekler artarak devam edecek. Bunun yanında ekonomimizin direği olan esnaflarımıza destek olmak, sorunlarını çözmek boynumuzun borcudur" dedi.

MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Akkuş Muhtarlar Derneği'nde de ilçedeki muhtarlarla buluşan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hilmi Güler, muhtarların istek ve taleplerini de not alarak sorunların çözüleceği, taleplerin yerine getirileceği sözünü verdi. 

Akkuş Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastane yönetiminden bilgiler alan Güler'in son durağı ise Akkuş Belediyesi oldu. Akkuş Belediye Başkanı ve AK Parti Akkuş Belediye Başkan Adayı İsa Demirci ve belediye çalışanları tarafından karşılanan Güler, tamamlanan, devam eden ve yapılacak projeler hakkında da son durum değerlendirmelerini aldı.  

Editör: TE Bilisim