Ekmek fırınında çalıştı, döner kesti, elma sattı, kaynakçılık yaptı, hastalara şifa diledi, helva kesip sattı, vatandaşın dizinin dibine çöktü, oturdu çay içip dert dinledi, düğünde oynadı, cenazelerde ağladı. Ordu'nun belediye başkan adayları arasında en fazla dikkat çeken isimlerden birisi hiç şüphesiz AK Parti'nin Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören oldu. 

ORDU AŞKINA 92 MAHALLEYİ GEZİYOR

AK Parti'nin seçim sloganı olarak kullandığı 'gönül belediyeciliği' sözüne en fazla hayatıyla bütünleştiren Aşkın Tören, kendi ismine özel olarak da 'Ordu Aşkına' slogananını kullanıyor. Genelden yerele gelecek hizmetler ve yatırımlar için 31 Mart'ın çok önemli bir miat olacağının altını çizen AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören, "Biz bugün o tecihin ak olması için, Hak olması için, beka sorununun yok olması için, bu ülkenin imkanlarının, fırsatlarının çok olması, bereketli olması, medeniyet ve inanç yolculuğumuzun tek olması, iş gücümüzün pek, gönlümüzün ak olması için bir aradayız" ifadelerini kullandı.

Devletin yaşaması için önce insanın yaşaması gerektiğini dile getiren Tören, "31 Mart'ta bir partiye ya da bir adaya oy vermeyeceğiz. Bir ilçenin, bir ülkenin, bir bölgenin daha da ötesi yerkürenin refaha ve feraha giden yoldaki istikametine oy vereceksiniz. Gönül belediyeciliği merkezi haline getirdiğimizde ne beka sorunu kalacak, ne hizmet sorunu kalacak, ne terör sorunu kalacak" şeklinde konuştu.  

Editör: TE Bilisim