Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılarak İl başkanları, belediye başkanları ve partili yöneticilere seslendi. Özellikle son günlerde kamuoyunu oldukça meşgul eden dedikodular karşısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, katılımcıların yüreğine su serpen açıklamalarda bulundu.

"BÜYÜKŞEHİR İL KONGRELERİ EN SON YAPILACAK"

AK Parti il kongrelerinin Cumartesi günü Rize, Pazar günü de Bayburt ve Gümüşhane'yle başlatılacağını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehir illerinin de en sona bırakılacağını vurguladı. Erdoğan, "Büyük Kongremizi de önümüzdeki yılın sonbaharında yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

"HİZİPLERİN KLİKLERİN PARTİSİ HALİNE GETİRMEDİK"

Özellikle partililere teşekkür ederek sözlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mesele memleket meselesi olduğunda, mesele davanın geleceği olduğunda, mesele partimizin iradesi olduğunda hemen hemen tüm arkadaşlarımız takdiri şayan bir sadakatle hareket etmişlerdir. Allah'ın izniyle AK Parti asla hiziplerin, kliklerin, ekiplerin, dava yerine kendi ajandaları için çalışanların partisi haline getirmedik, getirmeyeceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarını şöyle sürdürdü: 

"FİSKOSLARA KULAK ASMAYIN"

"Ben özellikle şu anda karşımda bulunan değerli yol arkadaşlarıma, dava arkadaşlarıma şunu hatırlatmak isterim. Sakın sakına, dedikodulara, sağda soldaki fiskoslara kulak asmayın. Biz işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz. Çünkü bizim ülkemizde yapacak çok işimiz var. Daha alacağımız çok büyük mesafeler var. Biz kendimize inandıkça, kendimize güvendikçe Allah'ın izniyle milletimizin bize olan sadakati de bilesiniz ki, o derece artacaktır, artmaya da devam edecektir. İnşallah 2019'da da bu çizgimize sıkı sıkıya sarılarak gireceğimiz tüm seçimlerden başarıyla çıkacağız. Şimdi tek yapmamız gereken kendi içimizdeki birliği, beraberliği, kardeşliği ve bununla birlikte milletimizle olan bağımızı güçlendirmektir. Önümüzdeki 1-1,5 yıllık dönemi çok iyi değerlendirdiğimizde hem mahalli seçimlerde, hem de milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hedeflerimize ulaşmamamız için hiçbir sebep yoktur. İnşallah bu tarihi mücadeleyi de hep birlikte başarıyla neticeye ulaştıracağız. AK Parti'nin Genel Başkanı olarak ben sizlere güveniyorum, sizlere inanıyorum."
Editör: TE Bilisim