TÜRKİYE'nin en önemli tarımsal ihraç ürünlerinden biri olan fındık ve fındık üreticileri konusunda en çok mücadele eden isimlerden biri olan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TMO'nun Eylül ayına kadar sessizliğini bozmaması karşısında kendi sessizliğini bozdu, 'Fındık Mitingi' işareti verdi. 

Bir taraftan son seçimler için seçmenlerine teşekkür ziyaretleri düzenleyen ve bir taraftan da fındık üreticilerinin hakkının arayan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Fındık işinin tamamen İtalyan firmaya teslim edildiğini söyleyen Enginyurt, "Ordu ve Giresun halkı hazır olun. Fındık mitingi için meydana inme zamanı geldi. Cumhur ittifakı falan diyenler, şimdi zamanı değil diyenler. Şimdi tam zamanı. Herşeye zam yapıldı, fındık bırakıldı. Yok öyle yağma, şimdi meydan zamanı. Millet perişan mı olsun isteniyor? Ak Parti vekilleri ses verin. CHP vekilleri siz de konuşun" ifadelerini kullandı.

CUMARTESİ GÜNÜ DEDİ

TMO'nun bugün de sessizliğini sürdürmesi halinde meydanlara çıkacaklarını belirten MHP'li Enginyurt, "Fındık fiyatı bugün açıklanmazsa, Cumartesi günü Altınordu Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yapacağım. Ordu ve Giresun halkanı açık davetimdir. Bütün halkımızı Cumhuriyet Meydanı'na bekliyorum. Bütün milletvekilleri sizi de bekliyorum., Kim kime hizmet ediyor, kim kimin adı ortaya çıksın" ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim