AK Parti Ordu İl Başkanlığı 14 Mayıs Seçimleri'ne 30 gün kala aday tanıtım toplantısı düzenledi. Recep Kara Spor Salonu'ndaki toplantıda tribünlerin Türk bayrakları ve AK Parti flamaları ile kapatılarak süslenmesi dikkatlerden kaçmadı. Toplantının baş konuğu ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir oldu. 

Konuşmaların ardından Kandemir kürsüye elinde cep telefonu ile çıkarak Malatya'da bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordululara hitabını dinletti. 

Malatya'dan cep telefonuyla bağlanarak Ordululara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk olarak Orduluların Ramazanı'nı ve Ramazan Bayramı'nı kutladı. AK Parti Ordu İl Teşkilatı'nda yaşanan sıkıntılara da değindi. Cumurbaşkanı Erdoğan, "Ordu'dan gelen bazı haberler her ne kadar bizi üzdü" dedi.

Kabataş'ta Bülent Güney mazbatasını aldı Kabataş'ta Bülent Güney mazbatasını aldı

İşte o açıklamanın tamamı:

"Son dönemlerde özellikle Ordu'dan gelen bazı haberler her ne kadar bizi üzdüyse de, biz bunu siyasetin içerisindeki her zaman yaşanan sıkıntılar olarak görüyoruz, fakat Ordu AK Parti ile beraber çok önemli yerlere ulaştı. AK Parti'yle beraber de yoluna emin adımlarla Allah'ın izniyle ilerleyecek. Şu anda ben Milli Eğitim Bakanımı Ordu'ya emanet ettim, emanet ediyorum. Milli Eğitim Bakanım Mahmut Bey, inşallah Ordu'yla beraber orada özellikle eğitimde atılacak adımlarda Ordu'ya çok farklı bir şekilde çıta yükseltilmesine fırsat verecektir, vesile olacaktır. Bunun yanında yine ikinci sıradaki arkadaşımız olsun öyle. Üçüncü sırada Mustafa'yı zaten tanıyorsunuz, biliyorsunuz. Dört, beş diğer arkadaşlarım hakeza öyle. Bunların hepsini komisyonlarımızda ciddi manada inceleyerek adımları attık. Şimdi diyorum ki, durmak yok yola devam ve bazılarının hesaplarını da sizler Ordu olarak bugüne nasıl bozduysanız, bundan sonra da bozacağınıza inanıyorum. Ordu açılış veya mitingine geldiğimiz zaman her zamanki coşkuyu Ordu'da göreceğimize de inanıyorum ve sizleri Malatya'dan en kalbi duygularla selamlıyorum. Sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum." 

Editör: TE Bilisim