Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde gerçekleşen Sultangazi Toplu Açılış Töreni'ne katılarak bir konuşma yaptı. 

Konuşmasında Ordu Valisi Seddar Yavuz'a bir kez daha sahip çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İşte şu anda 15 Temmuz'la alakalı Binali kardeşimin rakibinin o zaman attığı tweetler var. O tweetlerde de nerede olduğu belli. Nerede? FETÖ'yle beraber. FETÖ'yle beraber, ama bunlarda biliyorsunuz yalan çok. Ne diyorlar? Benim onlarla alakam yok. Hepsi kayıtlarda var." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"İşte Ordu'da, Ordu valimize 'it' diyor, ondan sonra 'it' demedim diyor, 'basit dedim' diyor, 'basitleşme dedim' diyor. Kayıtlarda hepsi var. Dürüst ol dürüst! Siyasete dürüstlük yakışır. Başındaki adam gibi yalan değil, al birini vur öbürüne. Onun için biz İstanbulumuzu bu yalancılara teslim edemeyiz. Öyleyse kapı kapı dolaşacağız, telefonlarımız hiç susmayacak."

"YALAN BUNLARIN GENLERİNE İŞLEMİŞ" 

"Yalan bunların genlerine işlemiş genlerine. Ne diyor ben diyor, Ordu Valisi'ne 'it' demedim. Ne dedin? Basitleşme dedin. Yahu bütün görsel medyada var, yazılı medyada var. Dedin dedin. Seçimden sonra da bunun hesabını vereceksin. Dur bakalım, bitmedi iş. Vereceksin." 

Editör: TE Bilisim