Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Nisan’da Ordu’ya geliyor. Açıklamayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin Mart ayı Olağan Toplantısı’nda yaptı. Başkan Yılmaz, “Şimdiden söylüyorum, 13 Nisan’ı bir kenara not alın” dedi.


Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin dün gerçekleştirilen Mart ayı Olağan Toplantısı’nda konuşan Başkan Yılmaz, Ordu’ya gelen tüm siyasi parti genel başkanlarını aynı özenle davranacaklarını belirterek, “Cumhurbaşkanı dâhil, iki tane genel başkan gelecek Ordu’ya. Bizim misafirlerimizdir hepsi. Belediyemizin kurumsal olarak yapabileceği bir şey olduğu takdirde gerek Devlet Bey ile ilgili, gerekse Sayın Kılıçdaroğlu ile ilgili hem makamımız temsil itibarıyla, hem de imkânlarımız arkadaşlarımıza sonuna kadar amadedir” dedi.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, 13 NİSAN’DA ORDU’DA"

Özellikle MHP ve CHP genel başkanlarını en üst seviyede ağırlayacaklarını söyleyen Başkan Yılmaz, “Biz Büyükşehir Ordu olarak tüm genel başkanlarımızı aynı hassasiyetle ve aynı itinayla karşılayacağımızı, başımızın üstlerinde yeri olduğunu belirtiyorum” ifadelerini kullandıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Ordu programını şu sözlerle dile getirdi: “Bütün hemşehrilerimize Sayın Cumhurbaşkanımızın 13 Nisan'da Ordu'ya yapacağı ziyaretlerini şimdiden bir kenara not etmelerini özellikle de tavsiye ediyorum.”

Editör: TE Bilisim