Demokrat Parti Ordu Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Avrupa'nın en önemli finans, diplomasi, ticaret, moda, gastronomi, bilim ve sanat merkezlerinden biri olan Fransa'nın başkenti Paris'e gitti.

Zaman zaman Paris sokaklarından ve çeşitli mekanlardan fotoğraflar paylaşan Enginyurt, ünlü caddelerden birinde hazır giyim, ayakkabı, çanta, saat, takı-mücevher ve aksesuar üretimiyle Dünya'nın en lüks markalarından biri olan Louis Vuitton mağazasının önündeki kuyruğu çekti. 

Gölköylüler Başkan Güler'e mesajı verdi Gölköylüler Başkan Güler'e mesajı verdi

"AVRUPA'DA AÇLIK YOKLUK DEĞİL ALIŞVERİŞ KUYRUĞU VAR"

Enginyurt, "Paris'teyiz gördüğünüz gibi. Kuyruk var. Diyor ya Recep Tayyip Erdoğan. Avrupa'da açlık var, yokluk var, kuyruk var diyor ya. Biz de Paris'te ilk günde kuyruklara denk geldik. Baktık, ne kuyruğu bu diye merak ettik. Gördük ki; Dünya'nın en ünlü markası Louis Vuitton kuyruğuymuş. Yani adamlarda para o kadar çok ki Sayın Erdoğan. Louis Vuitton'dan alışveriş yapmak için bile kuyruğa giriyorlar. Sen Türkiye'de pazardan sebze toplayanlara, pazardan çöpten ekmek toplayanlara Avrupa sefil diyorsun. Avrupa'da hayat pahalı diyorsun. Avrupalı geçinemiyor diyorsun. Sana tavsiyem, Saray'da oturana kadar bir gel şöyle bir Paris'te gez bakalım hakikaten fakirlik var mı, yok mu hep birlikte görelim. Kandırıyorsun, aldatıyorsun" ifadelerini kullandı. 

"PAYLAŞTIĞI VİDEO İZLENMEK REKORLARI KIRDI"

Enginyurt'un Twitter'da paylaştığı video, haber yayına hazırlandığı sırada 6 saat içinde 469 bin kişi tarafından izlendi, 946 bin kişi tarafından görüntülendi. Videonun izlenme rekorları kırması üzerine Enginyurt, Twitter hesabında sabitledi. 

Editör: TE Bilisim