MHP Ordu 1'inci sıra Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt, seçim sonuçlarının gayri resmi çıkan tablosunu değerlendirdi. MHP'den Ordu Milletvekili olarak seçilen Enginyurt, AK Parti'nin adaylarını eleştirdi. 

"Sosyal medya ile seçim propagandası olmuyormuş hep birlikte gördük. Çalışarak oluyor, hepimiz bunu gördük" diyerek sözlerine başladı. Orduluların Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi'ne verdiği destekten dolayı teşekkür eden MHP'li Enginyurt sözlerini şöyle sürdürdü: "Türk Milleti ve Aziz Ordulular bizim ne demek istediğimizi anladılar. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum. Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmuştur. Öncelikli olarak hayırlı olsun." 

"MHP'YE CHP'DEN DE OY GELDİ"

"Bu seçimlerin Ordu'da bir futbol maçı olmadığını herkese gösteren, 6-0 yapacağız diye Sayın Cumhurbaşkanı'na oy istemeyen, 45 gün boyunca Recep Tayyip Erdoğan'a oy istemeyip, kafelerde oturup, parti binalarında oturup, Milliyetçi Hareket Partisi 35 bin alamaz diyenlere Ordulu büyük bir ders vermiştir. Öncelikli olarak AK Partili, MHP'li ve bir kısım CHP'den gelip bize oy verenlerin hepsine çok teşekkür ediyorum." 

Editör: TE Bilisim