AK Parti Ordu İl Başkanlığı'nın Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan AK Parti Ordu Milletvekili ve 3'üncü sıra Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, 2,5 yıldır hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. Milletvekili olduğu günden itibaren cep telefonundan arayan herkese kendisinin yanıt verdiğini belirten Gündoğdu, "Elimizden geldiği kadar hepsine yardımcı olmaya çalıştık" diye konuştu. Seçim çalışmalarını Altınordu ve Kabadüz'den başladığını belirten Gündoğdu, "24 Haziran'a kadar sahalarda olacağız, gecemiz gündüzümüz olmayacak" ifadelerini kullandı. 

"BU HİKAYEYE KANMAYIN, BU BİR MÜNAFIKLIKTIR"

Özellikle Cumhur İttifakı dolayısıyla sahalarda bir takım söylemlerin olduğunu vurgulayan Gündoğdu, isim vermeden MHP Ordu 1'nci sıra Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt'u işaret etti, "Şu anda sahada bir hikaye anlatılıyor, bu bir hikayedir. Asla bu hikayeye kanmayın. Efendim, milletvekilliğinde işte, Cumhurbaşkanlığı'nda tamam. Cumhurbaşkanlığı'nda da tamam, AK Parti'de de tamam deyip, yolumuza devam deyip çok güçlü bir şekilde yüzde 70 oyla Ankara'ya gitmemiz lazım. Arkadaşlar, kanatsız kartal olmaz. Kartalın kanadını takmazsanız uçamaz. Öyle Cumhurbaşkanımız Ankara'da seçilecek, Meclis'te zayıf düşürülecek, böyle birşey asla olmaz. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle 'Bu bir münafıklıktır' dedi. Bu doğru birşey değildir, asla ve asla böyle bir algıya kapılmayın. Biz Cumhurbaşkanımıza oyumuzu veriyorsak, partimizde de oyumuzu vermeye devam edeceğiz ve 6-0 Ordu'dan Ankara'ya gideceğiz" dedi.   

MHP'Lİ ENGİNYURT NE DEMİŞTİ?

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'nde MHP'den Ordu milletvekili adayı olan ancak yaklaşık 2 bin 500 civarında bir oyla seçilemeyen MHP Ordu 1'inci sıra Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt çıktığı televizyon programları ve saha çalışmalarında AK Partili milletvekillerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında dik durmamakla itham etmiş, "Bir sahur vaktinde dolar, 4.80'i geçiyorsa, ABD bugün birçok Türk firmasına yasak koyuyorsa, niyet Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı halkın gözünde itibarsızlaştırmak. Kişi oyunu Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a veriyor ben de veriyorum gönül rahatlığıyla, ama kişi şunu diyemez mi? Tamam, Sayın Cumhurbaşkanı'nın oyu ayrı, MHP'nin milletvekili adayı Cemal Enginyurt milletvekili olursa Ordu'yu temsil eder diyemez mi? Bizi de Ordu'nun sesi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte parlamentoya göndererek bu ülkeye sahip çıkanlardan yapınız, bizi de seçiniz" ifadelerini kullanmış, Ordu milletvekillerini de "Ordu'dan 4 tane vekil gönderdik. Fındığımızın durumu belli, arıcının durumu belli, balıkçının durumu belli, taşeronun durumu belli, çalışanların durumu belli" diyerek eleştirmişti. 

Editör: TE Bilisim