AK Parti'den istifa ettikten sonra uzun bir süre sessizliğini koruyan ve ardından yeni parti kurma çalışmalarına başlayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni partisinin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na sundu. 

Davutoğlu ve kurmaylarının Gelecek Partisi adını verdikleri yeni partinin 154 kişilik Kurucular Kurulu listesinde 2 de Ordulu, Ünye ilçesinden Harita ve Kadastro Mühendisi Hakan Tokaç ile Altınordu'dan Yatırım Danışmanı eski AK Partili Muhsin Emre Demiröz yer aldı. 

"HAYDİ BİSMİLLAH" DİYEREK İLAN ETMİŞTİ

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Muhsin Emre Demiröz, iki gün önce sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunmuş, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte yanyana bir fotoğraf çektirerek "Allah utandırmasın. Haydi Bismillah" mesajını paylaşmıştı.

'BAŞBAKANIMIZ' ŞEKLİNDE ANONS EDİLDİ

Bugün düzenlenen tanıtım toplantısında Davutoğlu'nun kürsüye çıktığı anda sahnede çalınan müziğin AK Parti'nin seçim müzikleriyle benzeşmesi dikkatlerden kaçmazken, Davutoğlu kürsüden "Başbakanımız" şeklinde anons edildi. 

Davutoğlu'nun selamlamasının ardından kürsüdeki ilk sözleri ise "Bugün gelecek milletimizindir. Gelecek Türkiye'nindir" oldu. Ankara'daki tanıtım toplantısına katılan Demiröz sosyal medya hesabında bugün de, "Hayırlara vesile olsun" notunu paylaştı.

İŞTE YENİ PARTİNİN SLOGANI

Davutoğlu'nun kurmayları Gelecek Partisi'nin ana sloganını ise "Güven Huzur Gelecek" şeklinde belirledi. 

Editör: TE Bilisim