Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'un Maçka ilçesindeki programına eşlik etti.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül'ün ailesini ziyaret etti. Gümüşhane'deki temaslarının ardından, Maçka'ya geçerek Şehit Eren Bülbül'ün evine giden Cumhurbaşkanımız Erdoğan, şehidin kardeşleri ve annesi Ayşe Bülbül ile görüştü.
 
Kur'an-ı Kerim okunup, Şehit Eren Bülbül için dua edilen ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz eşlik etti.  Ziyaretin ardından Cumhurbaşkanımız Erdoğan, kendisini karşılayan vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Eren Bülbül'ün şehadetinden sonra ailesine ziyaret sözü olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanımız Erdoğan, bu ziyareti gerçekleştirmenin mutluluğu içinde olduklarını söyledi ve Şehit Bülbül'e Allah'tan rahmet temennisinde bulundu.
 
"ALLAH'IN İZNİYLE KİMSE BU ÜLKENİN BİLEĞİNİ BÜKEMEYECEK"
 
Yöre halkının kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade ederek, "Bu yolda beraber yürüdüğümüz sürece Allah'ın izniyle hiç kimse ülkemizin bileğini bükemeyecek, hiç endişeniz olmasın" diyen Cumhurbaşkanımız Erdoğan, "Lâ gâlibe İllallah. Allah'tan başka galip yoktur, tek galip olan odur. Bizim ecdadımız bunun için yürümedi mi, bunun için fetihler müyesser olmadı mı? İşte şimdi, şu son 15 yıla biz bu damgayı vurduk ve emin adımlarla ilerliyoruz. 780 bin kilometrekarelik vatan topraklarımızı şimdi ilmek ilmek dokuyoruz. Yeniden bu vatanı inşa ve ihya ediyoruz" şeklinde konuştu.
 
BAŞKAN YILMAZ, "CUMHURBAŞKANIMIZ ORDU'YA SELAM VE SEVGİLERİNİ YOLLADI"
 
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu'ya selam ve sevgilerini ilettiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımız her konuda en büyük destekçimiz. İlimiz, Cumhurbaşkanımızın Başbakanlık döneminden bu yana Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini aldı. Kendilerine eşlik ettiğimiz Maçka programında Ordulu hemşehrilerimizin selam ve sevgilerini ilettik. Kendileri de bizler aracılığıyla Ordulu hemşerilerimize selam ve sevgilerini yolladı" dedi.
Editör: TE Bilisim