Cumhuriyet Meydanı'na bakan evlerin balkonlarına AK Parti Ordu İl Başkanlığı tarafından üzerinde "Boztepe'nin başında kara koyun yayılır Bay Bay Kemal'e giden oy HDP'ye sayılır; Havada bulut yok bu ne dumandır, Bay Bay Kemal'in vaadi iki kiyo soğandır; Bahçeye gel bahçeye kuru fındık bulursun, Kandil'e yoldaş olan Ordu'dan uzak dursun" yazılı pankartlar asıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet Meydanı'ndaki kalabalıktan oldukça memnun kaldı, sahneye de Cengiz Kurtoğlu'nun söylediği şarkıyla çıkarak "Duyanlara duymayanlara, soranlara sormayanlara biz onu seviyoruz çok seviyoruz" sözlerine eşlik etti "Biz Ordu'yu çok seviyoruz, biliyorum Ordu'da bizi çok seviyor. 14 Mayıs akşamı bu sevdanın çok daha güçlü bir şekilde tecelli ettiğini göreceğiz. Kandil'den talimat alanlarla bir yere varılır mı? Biz talimatımızı önce Allah'tan sonra milletten alıyoruz" şeklinde konuşmasına başladı.

"10 AY ÖNCE GELMİŞTİ"
GENÇLERE SESLENDİ "MUHAKKAK SANDIĞA GÖTÜRMENİZ LAZIM" DEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'ya en son 10 ay önce gelmişti ve bunu tekrar hatırlattı, "Dünya üstümüze kalksa Ordu'ya olan sevgimizi, aşkımızı, gönül bağımızı hiçbir şeyle değişmeyiz. Girdiğimiz er mücadelede yanımızda olan Ordu'nun vefasını, kadir şinaslığını asla unutamayız. Gençler şu kalan 10 günde var ya, Ordu'nun gençlerini muhakkak sandığa götürmeniz lazım. Tamam? İşi sıkı tutalım, işi sağlama alalım" ifadelerini kullandı. 

"ONLAR LGBT'Cİ, BİZ AİLENİN KUTSİYETİNE İNANIRIZ"

Altınordu'du CHP'li Ulaş Tepe dönemi resmen başladı Altınordu'du CHP'li Ulaş Tepe dönemi resmen başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şu şekilde devam etti: 

"Bu seçimde karşımıza bir garip masayla çıktılar. Bu masanın etrafında toplananlar da, öyle rastgele seçilmiş değiller. Bunların her biri Türkiye'nin önünü kesme projesinde kendilerine farklı misyonlar verilerek belirlenmiş kişilerden oluşuyor. Bir tanesi Kuzey Irak'ta ve Suriye'de desteklenip semirtilen ve bölücü örgütün ülkemiz üzerindeki emellerini gölgelemek için orada yer alıyor. Güya milliyetçi olduğunu söyleyen ama Kandil'den yapılan açıklamalara PKK'lıların cüretkar bir şekilde yürüttükleri kampanyalara ses çıkarmayan bu kişi, bir ara masadan kalkmaya yeltendi. Sonra ne olduysa kolundan tutup geri masaya oturttular. O günden beri de kontrolsüz bir şekilde sağa sola yalpalayıp duruyor. Bir diğeri batı ülkelerinin geleceğini tehdit eden en büyük akım olan LGBT dayatmasını gölgelemek üzere masada yer alıyor. Sorsanız milli görüşçüyüz derler, ama milletimizin milli değerlerini dinamitleyen projelere seslerini çıkartmazlar. Cumhur İttifakı'ndan LGBT'ci olmaz. Cumhuriyet Halk Partisi LGBT'ci, İyi Parti LGBT'ci, HDP LGBT'ci, diğerleri saymıyorum zaten onlar da LGBT'ci. Biz ailenin kutsiyetine inanırız. Ailemize leke sürdürmeyiz."

İŞTE ORDU'YA VERDİĞİ MÜJDELER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ordu'ya verdiği 3 müjde ise Ordu ve Fatsa çevre yolları ile Şehir Hastanesi'nin tamamlanması oldu. Erdoğan, "Yapımına başladığımız 914 yataklı Şehir Hastanesi'ni inşallah seneye tamamlıyoruz. Tüneller vasıtasıyla şehrimizdeki ulaşımı kolaylaştırdık. Yapımı süren yolların çoğunu bu sene bitiriyoruz. Bünyesinde 6 adet çift tüp tünel, 11 adet çift köprü, 5 adet tek köprü ve 7 adet farklı seviyeli kavşak bulunan Ordu Çevre Yolu'nun kalan kesimlerini de seneye tamamlıyoruz. Üzerindeki çok sayıda köprü ve tüneliyle Fatsa Çevre Yolu'nu da yatırım programına aldık" dedi. 

AK Parti'nin Ordu Mitingi, milletvekili adaylarının sahneye alınmasıyla sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'dan sonra havayoluyla Samsun'a hareket etti.

Editör: TE Bilisim