Dün İstanbul Yenikapı'da yaklaşık 1 milyon 300 bin kişilik mahşeri bir kalabalığa seslenen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün de Samsun ve Ordulularla buluşacak.

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Anadolu'yu karış karış gezen Erdoğan, 2018 yılı içerisinde Ordu'ya ikinci ziyaretini gerçekleştirmiş olacak. Erdoğan'ın resmi programı saat 14.30'de Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacak. Samsunlulara hitap edecek olan Erdoğan, daha sonra saat 16.30'da 19 Eylül Stadyumu'nda Ordululara seslenecek. 

ÜRETİCİNİN DE, MUHALEFETİN DE, RAKİPLERİNİN DE GÖZÜ O'NDA

24 Haziran seçimleri için daha önce Ordu'ya gelen CHP'nin adayı Muharrem İnce ve İyi Parti'nin adayı Meral Akşener, Ordululara ortak bir dil kullanarak "Fındık 15 lira olacak" vaadinde bulunmuştu. İşte bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında fındığı gündemine alıp almayacağı, fındık üreticilerine hasat sezonuna 30-40 gün kala müjdeler verip vermeyeceği konusunda ise herhangi bir kulis bilgisine ulaşılamadı, ancak tüm beklentiler bu yönde. Erdoğan'ın vereceği mesajları, İnce ve Akşener'in de yakından takip edeceği de biliniyor. 

Editör: TE Bilisim