ALTAŞ Tv'de canlı yayında Funda Altaş Şimşit'in sorularını yanıtlayan AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Sait İnan, seçim çalışmaları ve geziler sırasında çok kaliteli, çok keyifli anlara tanıklık ettiklerini ve seçmenin özellikle AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir gönül bağıyla bağlı oluşuna tanıklık olduklarını belirterek farklı saldırılarla karşılaştıklarını da anlattı. 

"ÇİRKİN MUHALEFETİN ÇİRKİN YALANLARI"

Özellikle saha çalışmalarında gördükleri ilgi ve alakanın rahatsızlık yarattığı kişi ve kesimler de olduğunu vurgulayarak "Çirkin muhalefetin, çirkin yalanlarıyla yolumuzu kesip laf atmaya, şov yapmaya çalışan insanlarla da karşılaşıyoruz. Onlar da işin tuzu biberi, onlar da bizi motive etmek için gerekli" diye konuştu.

Yakın bir zamanda yaşadığı bir olayı da paylaşan İnan, "Sırbistan'dan Besmele'siz et geldiği yalanını söyledi vatandaş. Eğildim kulağına dedim ki, bu milletin faydasına çalışan bir Recep Tayyip Erdoğan'ın siz Besmele'siz et ithaline izin verebileceğini düşünüyor musunuz dedim. Bu sefer fındık kanalına geçti. Beni hiç dinlemeden, halbuki dinlese fırsat verse şunu şöyleyeceğim. Sırbistan'ın Müslüman halkının yaşadığı fakir bir bölgedeki insanların dışarıya açamadıkları ihraç edemedikleri eti, Türkiye'nin de ihtiyacı olduğu ve fiyatları uygun olduğu için aldık getirdik. Bu Türkiye ekonomisi açısından çok kayda değer de bir şey değil zaten. Herşeyden önce Besmele'siz değil. Böyle yalanlarla, çamur siyasetiyle hareket eden kişilerle karşılaşıyoruz. Onlar da bizim insanımız, onlar da kendilerine söylenen yalanlara inanmak durumunda kalabiliyorlar. Onları da hoşgörüyle karşılamak zorundayız" diye konuştu.  

Editör: TE Bilisim