YALOVA - CHP Yalova Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Yalova'da yapılan seçimler sonrasında partisinin seçim otübüsü üzerine çıkarak Yalovalılara seslendi. 
"SANDIKTAN OY ÇALARLAR, ÇALDIRMAYACAKSINIZ!"

Kutlama yapanlara seslenen CHP'li Muharrem İnce, seçim zaferini kutlayanlara seslenerek, "Erken kutlama iyi değildir. Seçimi aldınız mı, evet aldık ama şunu söyleyeyim. Eğer içeride oy çalarlarsa, vebali kutlayanların üstüne olur. Çaldırmamamız için içeride olmamız lazım. Burada bir koridor oluşturun. Milletvekillerimize koridor açın, adliyenin içerisinde olmalarını istiyorum. Hazineden parayı çaldılar, sınavdan soruyu çaldılar, sandıktan da oy çalarlar. Çaldırmayacaksınız." diye konuştu. 

"SİZLER TÜRKİYE'YE MORAL OLDUNUZ, KAVURMAYA TESLİM OLMADINIZ"

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Atatürk, İsmet Paşa'ya sen orada bir milletin makus talihini yenmiş demişti. Siz de Türkiye Cumhuriyeti'ne moral oldunuz. Siz burada Türkiye'nin onurlu insanları, Türkiye'nin başı dik, eğilmeyen, bükülmeyen insanları, kavurmaya teslim olmayan insanları. Türkiye'nin en iyileri burada. Muşlu'nun, Erzurumlu'nun, Trabzonlu'nun, Diyarbakırlı'nın, Bitlisli'nin, Aydınlı'nın, Sinoplu'nun en iyisi burada." 

"SİZLER TÜRKİYE'Yİ VİCDANI ÖĞRETTİNİZ"

"Sizler, Türkiye'ye vicdanı öğrettiniz. Sizler Türkiye'ye demokrasiyi öğrettiniz. Sizler Türkiye'ya dik duruşu, ahlakı öğrettinizb. Sandığın önemini öğrettiniz. Türkiye'ye yeniden bir umut oldunuz. Bir güneş gibi doğdunuz bu ülkede. AKP'ye oy veren yurttaşlarıma sesleniyorum. Sizleri de seviyoruz. Sizler hiç merak etmeyin. Yalova Belediyesi yolsuzluklarla anılmayacak, tertemiz, pırıl pırıl olacak hiç merak etmeyin."

"VEFA SALMAN, BAŞBAKAN'I YENDİ" 

"Biz burada sadece bir adayı yenmedik. Burada Vefa Salman, Yakup Koçal'ı yendi mi yendi. Bununla sınırlı değil. Burada Vefa Salman Başbakan'ı da yendi. Başbakan geldi, bakanlar geldi, milletvekilleri geldi. Bursa, İstanbul, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geldi. Türkiye'de herkes konuşuyor ya, çatı çatı. İşte çatıyı gösterdiniz siz. Çatı böyle olur. Biz sadece CHP'ye üye olanların, gönül verenlerin oyuyla bu seçimi kazanmadık. Eminim ki, başka siyasi partilere mensup kardeşlerimiz bizlere oy verdi. Başka partili olup da bize oy verenlere kocaman bir alkış yapın. En büyük alkışı onlar hakediyor. Kolay değil bu, kolay değil. 

"CUMHURBAŞKANLIĞI'NDA DA YALOVA MODELİNİ TÜRKİYE'YE YERLEŞTİRECEĞİZ"
"TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ BÖYLE AÇACAĞIZ"

"Bir partiye mensup olacaksın, ülkenin geleceğini karanlık göreceksin ve diyeceksin ki, bu diktatörü dur diyeceksin. Allah razı olsun onlardan. Sağolsunlar, varolsunlar. Yalova tamam, Cumhurbaşkanlığı'nda da bu Yalova modelini Türkiye'ye birlikte yerleştireceğiz. Türkiye'nin önünü böyle açacağız. Türkiye'nin ufkunu böyle çizeceğiz. Morallari böyle düzelteceğiz, beraber olacacağız. Bir olacağız. Bize solcular oy verdi, sağcılar da oy verdi. Muhafazakarlar da oy verdi, başı açıklar da oy verdi. Bütün yurttaşlarımız oy verdi. Pek çok ülkücu kardeşimin de bize oy verdiğini biliyorum ama partileri seçime girdiği için o partinin ismini söylemek saygısızlık olur. Ben sizlerden sükunet istiyorum. AKP'nin önünde geçerken laf atmamanızı istiyorum. Kimseye sataşmamanızı istiyorum. Olgun, ağırbaşlı, başarıyı kazanmış, terini akıtmış ve şimdi ağırbaşlı olan insanlar, ben sizden bunu istiyorum. Sakın ha, onlar da bizim kardeşimiz. Bizim komşumuz. Onlarla beraber yaşıyoruz biz. Yalova'da artık seçim bitmiştir. Millet bu gürültüden yoruldu. Artık millet kafasını dinlesin. Heralde gidip bir daha adliye kapılarında yatıp itiraz etmeyeceklerdir diye düşünüyorum. Eğer birazcık siyaseti biliyor, dekmokrasiye inanıyorlarsa yeter artık yeter. Adliye kapılarını evleri gibi yaptılar."

"BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN, MİLLETVEKİLİ TEMEL COŞKUN GELSİN BENİ KUTLASIN"
 
"Milletvekili Temel Coşkun gelsin beni kutlasın. Bükemediğin bileği öpeceksin. Seçimi kazandığımız oldu, kaybettiğimiz oldu. Olabilir bu. Ben de çok seçim kaybettim ama kazandığımız da oldu. Adliye kapılarında sürtmeyin. Gelin kutlayın arkadaşımı. Uzatmayın, Yalova kaybediyor. İki ayını kaybetti. Başkan bir an önce görevine başlasın, ben de Meclis'i özledim."

"BİR YİĞİT MEMLEKETİ KURTARIR" 

"Şimdi hep beraber söyleyelim. Bir çivi bir nalı kurtarır. Bir nal bir atı kurtarır. Bir at bir yiğidi kurtarır. Bir yiğit bir memleketi kurtarır. İşte Yavola'nın yiğidi de burada." 
Editör: TE Bilisim