Beşiktaş'ın bir önceki Belediye Başkanı olan CHP'li Murat Hazinedar'ın Karadenizli, hatta Ordulu olduğunu dahi unutan CHP'nin Beşiktaş Belediye Başkan aday adayı Fidan Aslan Eroğlu, 11 Mart 2016'da attığı bir twit ile hem Karadenizli'leri, hem de CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldığı ortaya çıktı.

HERKESE 'VİZYONSUZ' DEMİŞ!

Türkiye'nin önde gelen haber portallarından İnternethaber.com'un haberine göre Fidan Aslan Eroğlu, "Beylikdüzü'nda tam anlamıyla bir belediyecilik katliamı yaşanıyor. Ekrem İmam diye birini koymuşlar buraya yatıp kalkıp Karadeniz diyor. Bunu buraya kim koyduysa ağır vizyonsuzmuş. Git kardeşim Karadeniz'den aday ol öyleyse, bize ne senin memleketinden..." ifadelerini kullandı. Ancak o twitin silindiği görüldü. 

SÖZ HAKKI CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TORUN'DA

Hem Karadenizli'lere, hem CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'na, hem de CHP üst yönetimine 'vizyonsuz' diyen CHP Beşiktaş Belediye Başkan Aday adayı Fidan Aslan Eroğlu'nun bu skandal paylaşımı ile ilgili söz hakkı, CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Karadenizli, Ordu Milletvekili Seyit Torun'da. 

Torun'un yapacağı yorum merak ediliyor...

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Editör: TE Bilisim