Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP'nin belediye başkan adayları açıklama sürecinin başlamadığını söyledi. Özellikle bazı internet haber sitelerinde CHP'nin adaylarının açıklandığına ilişkin haberlere dikkat çeken Torun, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

"Belediye başkan adaylarının belli olduğuna dair çeşitli basın yayın organlarında ve televizyonlarda yer alan haberlerlerle karşılaşıyoruz. Partimizin aday açıklama süreci henüz başlamadı" diyen Torun, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"GENEL MERKEZ DIŞINDAKİ YORUMLARI DİKKATE ALMAYIN"

"Çok sayıda aday adayımız var ve bu durum partimizin halka umut olduğunu gösteriyor. Bütün aday adayı arkadaşlarıma sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Ancak yarış sürüyor. Ön seçim dâhil çok çeşitli yöntemlerle adayımızı belirleyeceğiz ve akabinde ilan edeceğiz. Bir oy fazla oy alacak arkadaşımızı tespit etmek üzere kılı kırk yararak çalışıyoruz. Kimse Genel Merkez açıklamaları dışında yapılan yorumları dikkate almasın. Partimize ilgi gösteren medya mensuplarına da çok teşekkür ediyorum. Adaylarımızı Genel Merkezin onayıyla açıklamak için medyanın da aday adayı arkadaşlarımızın da biraz daha sabretmesi gerekiyor."

Editör: TE Bilisim