CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, 2019 Mart yerel seçimlerine ilişkin çalışmalarını anlattı. Torun, özellikle son yerel ve genel seçimlerden sonra Türkiye'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını belirterek, CHP'nin de bu süreci iyi değerlendirdiğini anlattı. 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kasım ayı sonunda 81 vilayetteki tüm aday belirleme çalışmalarını tamamlayacağını belirten Seyit Torun, konuk olduğu Tv52'de Fatma Meltem Naz Yılmaz'ın sorularını yanıtladı. 

"VERİLİRSE SORUMLULUKTAN KAÇMAM"

Yerel seçimlerde Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı şeklindeki siyasi kulis söylemlerine yanıt veren Torun, adaylık konusunda net bir tavır sergilemese de, herkesin kaçırdığı bomba bir açıklamaya imza attı! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu isterse aday olabileceği mesajını verdi. İşte o açıklamalar:

"Benim bir sorumluluğum var şu anda. Türkiye'di 1398 belediyenin adaylaşması noktasında yoğun bir çalışma içerisindeyim. Böyle bir sorumluluğu taşırken, tabi kendimle ilgili bir değerlendirmede bulunmam mümkün değil, ama ben bugüne kadar verilen her görevi yerine getirmeye çalıştım. Verilebilecek görevde de hiç bir sorumluluktan kaçmam." 

"ORDU'DA EN AZ 10 İLÇE BELEDİYESİNİ ALACAĞIZ"

2014 yerel seçimleri ve 24 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye'de ve Ordu'da çok şeyin değiştiğini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, "Bugünden sonra da çok şey değişecek ve göreceksiniz Adalet ve Kalkınma Partisi bu seçimden en az belediye ile çıkan siyasi parti olacak ve iddia ediyorum biz Ordu'da, en az 10 belediyeyi kazanmış olacağız, ilçe belediyesini kazanmış olacağız. Büyükşehir'de de iddialıyız. Büyükşehir'de göreceksiniz önümüzdeki süreçte ortaya koyacağımız adayla birlikte Ordu'da mutlaka ve mutlaka Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarısı olarak ifade edeceğiz. Çalışmalarımızı titiz bir şekilde devam ettiriyoruz. Mutlaka Ordu'da en az 10 belediyeyi almayı hedefliyoruz, Büyükşehir ile birlikte" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim