İşte Ordu için anketlerde son durum! İşte Ordu için anketlerde son durum!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, İYİ Parti Lideri Akşener'in CHP'li büyükşehir belediye başkanları üzerinden CHP'ye karşı yaptığı manevraya "Halil İbrahim sofrası" mesajıyla yanıt verdi.

CHP'li Torun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve beraberindeki belediye başkanlarıyla birlikte poz verdi, o fotoğrafı "Halil İbrahim sofrasıdır bizimki; hiç eksilmesin, hep artsın. Halil İbrahim bereketi hep olsun" mesajını paylaştı. 

TORUN'DAN İLK AÇIKLAMA

CHP'li Torun CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında da "11 Büyükşehir belediye başkanımızın tamamı Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ederek desteklerini ifade ettiler. Her türlü alacağı kararda yanında olduklarını söylediler" dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN KILIÇDAROĞLU'NA TAM DESTEK

Bu mesajdan önce Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, "Atatürk'ün "Kendimiz için değil, bağlı olduğunuz ulus için el birliği ile çalışınız, çalışmaların en yükseği budur." sözünden hareketle Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile ülkemizi aydınlığa kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız" mesajını paylaştı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, "Güçlü ve azimli bir şekilde ülkemizin aydınlık yarınları için çalışmaya devam edeceğiz. Geleceğe emin adımlarla ilerlememizi sağlayan birlik ve beraberlik duygumuzla Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız" mesajını paylaştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Lideri'ni de ekleyerek "Bu toprakların hasret kaldığı yepyeni bir dönem başlıyor. Gençlerimizin hayal kurabildiği, tüm farklılıkların zenginliğe dönüştüğü, düşüncelerin özgürlükle yeşerdiği, doğanın zulüm görmediği bir gelecek çok yakın. Bu geleceğin peşindeyiz" mesajını paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun iradesi dışında hareket etmeyeceğimizi belirtmiştik. Aynı çizgideyiz. Temennimiz, Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir" mesajını verdi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise "CHP'nin öz evladı ve Millet İttifakı'nın Belediye Başkanı olarak milletimizin arzu ettiği birlik içinde, ittifak masasında irademizi temsil eden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Millet İttifakı'nın, eksilmeden çoğalarak büyüyeceğinden şüphem yoktur" dedi.

Editör: TE Bilisim