CHP'nin Altınordu Belediye Başkan Adayı'nın Birol Yılmaz olarak açıklanmasının ardından aday adaylığını açıklayan ve en iddialı isimlerden biri olan Hüseyin Akdeniz, hem sitem, hem teşekkür etti. 

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Akdeniz, ilk olarak "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez Örgütü'müzün Altınordu Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Sayın Birol Yılmaz'ı kutluyor ve başarılar diliyorum" dedikten sonra açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Aday adaylığı süreçleri parti içi demokrasi yarışlarıdır. Siyasi terbiye, bu sürecin sonunda verilen karara saygılı olmayı gerektirir. Partimizin başarısı kişisel beklentilerimizin her zaman üstünde gelir. Genel Merkez'imizin vermiş olduğu kararı saygıyla karşılıyorum. Altınordu Belediye Başkan Aday adaylığım sürecinde her daim yanımda olan çok değerli ekip arkadaşlarımaz, CHP İl ve ilçe örgütü başkan ve yöneticilerine, dernek, oda ve sivil topmum kuruluşlarımıza, beni hiç yalnız bırakmayan muhtar ve eski muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza ve her daim yanımda olan aileme, kısacası burada adını sayamadığım fakat bu süreçte bize gönlünü, yüreğine açan tüm Altınordulu hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsanız, Mart'ın sonu bahar." 

Editör: TE Bilisim