AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, dün gerçekleştirdiği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme yaptıklarını aktararak "Kendileri uçakta Ankara'dan İstanbul'a giderken bir görüşme yaptık. Cumhurbaşkanımıza bayram ikramiyeleriyle ilgili tasarrufumuz olup olmayacağını ifade ettik. 'Bayram ikramiyelerinin 2'şer bin lira olması müjdesini kamuoyumuzla paylaşın.' diye ifade ettiler." dedi.

Elitaş, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı emekli ikramiyelerinin 900 lira artırılarak 2 bin liraya çıkarılacağını açıkladı ve düzenlemeden yaklaşık 15 milyon kişinin yararlanacağını söyledi.

Özer'den önce Ünye-Fatsa sonra Gülyalı'ya ilk ziyaret Özer'den önce Ünye-Fatsa sonra Gülyalı'ya ilk ziyaret

"CHP'DEN 8.500 TL'LİK İKRAMİYE VAADİ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Twitter hesabından paylaştığı mesajında Kurban Bayramı'nda emeklilere asgari ücret tutarında bayram ikramiyesi vereceklerini söyledi. 

Salıcı, "Erdoğan bayram ikramiyesini ancak 2 bin TL'ye çıkarabildi. Sayın Kılıçdaroğlu'nu takip ediyorsunuz ama çok geriden. Emeklilere asgari ücret tutarında bayram ikramiyesi vereceğiz dedik ve Kurban Bayramı'nda bunu yapacağız." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim