Çatalpınar'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Çatalpınar gönül birliği ve kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz, bizim önem verdiğimiz ilçelerden bir tanesi. Bu destek ve güvenle ilçemizde kalıcı eserler hayata geçirildi" diye konuştu.

"ÇATALPINAR'DA KALICI HİZMETLER HAYATA GEÇİRİLDİ"

Çatalpınar ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulunan Başkan Tekintaş, "Çatalpınar ilçemizde kamu, büyükşehir ve ilçe belediyesi tarafından yapılan yatırımları yerinde gördük. Gerçekleştirdiğimiz çeşitli ziyaret ve temaslarla ilçemizin artılarını eksilerini tespit ettik. Çatalpınar bizim için özel ilçelerden bir tanesi. Burada yaşayan vatandaşlarımızla gönül birliğimiz, kardeşliğimiz var. Milletimizin bize olan güveni ve desteği ile Çatalpınar ilçemizde kalıcı hizmetler hayata geçirildi. Bugün Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve Çatalpınar Belediyemiz tarafından hayata geçirilen yatırımların meydana getirdiği huzur ve mutluluğun bize yansıdığını gördük. Vatandaşlarımıza, bize verdiği büyük destek ve güvenden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN TÜRE: "BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Başkan Engin Tekintaş'a ilçeye yaptığı ziyaret için teşekkür eden Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe de, "Büyükşehir Belediye Başkanımızın ilçemize yaptığı ziyaret çok verimli bir çalışma oldu. Bu zamana kadar bizlere vermiş olduğu destek ve ilçemizde hayata geçirilen yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tekintaş'a ve ekibine Çatalpınar halkı adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim