ORDU - Ak Parti Ordu 2.Sıra Milletvekili Adayı Oktay Çanak'ın bugünkü durağı Akkuş, İkizce ve Ünye ilçeleri oldu. Partililerle ve vatandaşlarla buluşan Çanak, milletin kurduğu, milletin yaşatacağı kutlu yürüyüşün, yine milletle birlikte devam edeceği mesajını verdi. 

Akkuşluların bağrına bastığı Çanak, hem vatandaşlarla bir araya geldi, hem de esnaf ziyaretleri yaptı. Aynı zamanda Akkuş'taki seçim bürosunun açılışına da katılan Çanak, "Ak Parti kurulduğu günden bu yana 3 genel, 3 yerel seçim ve 3 referandum geçirmiş, her seçimde oy oranını sürekli arttırmış bir partidir. Bugün Dünya siyasetine ve Dünya'daki gelişmelere baktığımızda artık Ak Parti'nin bir siyasi parti olmadığını, bir dava olduğunu, mazlum insanların bir sevdası olduğunu görüyoruz. Onun için Akkuş'un yaptığı gibi, Türkiye'de bütün milletimizin teveccüh gösterdiği gibi biz inşallah 7 Haziran seçimlerinde 5'te 5 yapmak suretiyle Ak Parti'yi yeniden iktidara getirmeye, AK Parti kadrolarını yeniden söz sahibi yapmaya mecburuz. Çünkü Türkiye'nin geri dönme gibi bir makus talihi olamaz" dedi. 

İkizce'de de vatandaşlarla buluşan Çanak'ın bugünkü son durağı ise Ünye oldu. Fevzi Çakmak Mahallesi'nde açılan seçim bürosunun açılışına katılan Çanak, "Ak Parti'nin yürüyüşü, milletimizle birlikte, millete doğru olan bir yürüyüştür. İnşallah bu kutlu yürüyüş milletimiz ile devam edecek ve güçlü bir Türkiye, Dünya'da yerini alacaktır" mesajını paylaştı.
Editör: TE Bilisim