Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, saatler 14:29'u gösterdiğinde, Cumhuriyet Meydanı'ndaki sahneye çıkarak Ordulularla buluştu. Erdoğan, sahnede partisinin 'Nereden Nereye Geldi Türkiye' isimli seçim şarkısını kendi sesiyle söylerek Orduluları selamladı.

Seçimleri 27 gün kalan son 1 yılda üçüncü defa Ordu'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk hedefinde Saadet Partisi'nden Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan eski AK Partili İdris Naim Şahin oldu, "Bu kişi Ordu'ya yapılan her işe de sahip çıkıyormuş. Sen kimsin ya?" diye çıkıştı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları:

"BENİM DOSTUM OLDUĞUNU SÖYLEYEREK OY DEVŞİRMEYE ÇALIŞIYOR"

"Duyduğuma göre paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davamıza aykırı düşen birisi utanmadan sıkılmadan, benim dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş. Beraber yola çıkarsın, ama yolda eğer arkadaşını satarsan o zaman Ordulu O'na ne deneceğini çok iyi bilir. Deniz üstü piyade, muhabbetler ziyade, ölüm var ayrılık yok bizim için dünyada. Bizim dostlarımız burada, işte bu meydanda. Bizde dostluk, bizde muhabbet pazara kadar değil, mezara kadar mezara.   

"BİZİM NE NE MUHABBETİMİZ OLUR NE DOSTLUĞUMUZ"

Terör örgütüyle bir olup, bize parmak sallayan kişiyle bizim ne muhabbetimiz olur, ne de dostluğumuz olur. Seni alacağım, Belediye Başkanı olduğum zaman yanımda genel sekreter yardımcısı yapacağım, sonra seni milletvekili yapacağım, sonra bakan yapacağım ve ondan sonra sen kalkacaksın bizi satacaksın, sattıktan sonra da utanmadan sıkılmadan kalkacaksın, sağda solda pazarlamaya yelteneceksin. Ordulu kardeşlerim, O'nun Ordulu olması sizi bağlar mı? Gereken dersi O'na evvel Allah 31 Mart'ta veriyor musunuz? Allah sizlerden razı olsun.    

"SEN KİMSİN YA?"

Bu kişi Ordu'ya yapılan her işe de sahip çıkıyormuş. Sen kimsin ya? AK Parti'nin gücünü imkanlarını hizmetlerini kendilerine maledenler en başta Ordu'ya, sizlere saygısızlık ediyor demektir. 

"BU TAKLACIYA 31 MART'TA DERS VERİN"

Bu şehre ne yapılmışsa altında sadece ve sadece AK Parti'nin ve O'nunla yol yürümeye devam eden kadroların imzası vardır. Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya 31 Mart'ta öyle bir ders verin ki, bir daha karşınıza çıkmaya yüz bulamasın. Aynı şekilde dava adamı olmak sıradanlanmak değildir. Dava adamı olmak pazara kadar olmaz, ölene kadar olur. İşte aynı şekilde arkalarına terör örgütlerini, karanlık güçleri alan birileri her seçimde olduğu gibi bu seferde ellerini ovuşturarak seçim sandığından çıkacak sonucu bekliyorlar. Eğer istediklerini elde edebilirlerse, bir karabasan gibi ülkemizin başına çökmeye hazırlanıyorlar. Bu mifayetsiz muhterisleri de, sizlerle birlikte inşallah bir kez daha sandığa gömeceğiz. 

"HİLMİ GÜLER İLE HİÇ AYRILMA OLMADI"

"İşte Hilmi Güler kardeşimizle partiyi beraber kurduk, bakın beraber yürüyoruz. Hiç ayrılma olmadı. Niye? Dava adamı olmak budur da onun için. Seçim gecesi Ordu'nun sonuçlarını özel olarak takip edeceğim" dedi.

Editör: TE Bilisim