Şanlıurfa'dan AK Parti milletvekili adayı olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, hem partisinin Kadın Kolları üyeleri ile buluştu, hem Şanlıurfaspor'u ziyaret etti, hem de sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Bakan Bozdağ, aynı gün içerisinde Şanlıurfa'nın tanınmış, sözü tutulan ve etkili kişileriyle buluştuğu 'Şanlıurfa Eşraf Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. 

İYİ Parti'den Ordu'daki geçersiz oylara itiraz geldi İYİ Parti'den Ordu'daki geçersiz oylara itiraz geldi

Bakan Bozdağ, özellikle bakanlığıyla ilgili olarak seçim güvenliği konusunda açıklamalarda bulundu. Bozdağ, "Seçim güvenliğine ilişkin beyanda bulunanlar, kaybedecekleri seçime bahane uyduranlardır" ifadelerini kullandı. 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 13'ncü Cumhurbaşkanı ve 28'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin yapılacağı 14 Mayıs gününe vurgu yapan Bakan Bozdağ, ilginç de bir tartışmanın başlamasına neden oldu; "14 Mayıs'ın akşamı Türkiye'de iki fotoğraftan biriyle karşılaşılır. Ya şampanya patlatıp bunu sabaha kadar kutlayanlar olacak, ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabbine hamdedenler olacak. Bu ikisinden birini oluşturmak bizim, aziz milletimizin elindedir. O gece kimi sevindireceğimize iyi karar verelim" dedi. 

Bozdağ'ın bir diğer ilginç açıklaması ise şöyle oldu: "Siz olsanız bir yere giderken ailenizi Kılıçdaroğlu'na mı emanet edersiniz? Tayyip Bey'e mi emanet edersiniz? Ailemizi emanet edemeyeceğimiz insanlara ülkemizi lütfen emanet etmeyelim." 

Editör: TE Bilisim