Gölköy'de 2 dönemdir Belediye Başkanı olarak görev yapan Ali Kemal Mert, bu görevi seçildiği takdirde 31 Mart 2019 seçimlerinden sonra Fikri Uladağ'a devredecek.

Partisi tarafından aday olarak tercih edilmemesinin yanında herhangi bir kırgınlığı ve kızgınlığı olmadığını dile getiren Başkan Ali Kemal Mert, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "10 yıldır bu ilçede yaşayan hiçbir hemşerimize iyi niyetimizden taviz vermedik. Bundan dolayı da güzel şeyler yapmaya çalıştık. Sosyal belediyecilik adına yapılması gerekenleri icra ettik. Bir Belediye Başkanı olarak hep halkın içinde ve ulaşılabilir bir Belediye Başkanı olmaya çalıştık" dedi.

Partisine bir kızgınlığı olmadığını belirter Mert, "Ben partime normal bir parti olarak bakmıyorum. Benim davam olarak bakıyorum. Liderime de parti başkanı olarak değil bu davanın lideri olarak sadakatle bağlılığımı ifade ediyorum. İnşallah 1 Nisan'da farklı olarak görev aldığımız her yerde bu milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler için makamlar ve mevkiler baki değildir. Baki olah davamızın yolunda, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ışığında görevimiz her ne olursa olsun davamıza ve milletimize hakkıyla hizmet edebilmektir" ifadelerini kullandı.  

Editör: TE Bilisim