CHP'nin Ordu Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan ikinci sıra Milletvekili Adayı Mustafa Adıgüzel, konuşmasına 2015'te yarım kalan bir hikayesi olduğunu belirterek başladı, "Allah bu sefer tamamını erdirsin" ifadelerini kullandı. 

Adıgüzel, yarım kaldığını söylediği hikayesinin Ordu ve Türkiye'ye olan aşkı olduğunu belirterek, "2015 yılında fragmanını izledik, asıl film şimdi başlıyor" diye konuştu.

Taksim'deki Gezi Parkı olaylarının yıldönümünü hatırlatan Adıgüzel, "Bugün önemli bir gün. Gezi Direnişi'mizin ilk günü. Büyük Gezi Direnişi'mizin ilk günü o yüzden orada mücadele eden, hayatını kaybeden herkesi selamlıyorum. Bize Gezi'ci diyorlar, evet bizler Gezi'ciyiz, geçici değiliz. Bizler kalıcıyız, gidici değiliz. Bizimle oralarda mücadele edenler, o polislerin yarısı takikatlardan geliyordu, bizimle mücadele ediyorlardı. Bize tuzaklar, oyunlar kuruyorlardı. İşte biz tarikatlardan gelmedik, değerli partililerim biz barikatlardan geldik" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ'NİN ADAY TANITIMINI ELEŞTİRDİ 

AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısı'nı da eleştiren Adıgüzel, "Her şeyi yapacaklar. Dün akşam biz bir iftara katıldık. Orada bir takım şeylere şahit olduk, işte camiye belli alanlara siyaset sokuyorlar. Bakın şurada herkes nasıl terledi, başka bir yer bulamadık daha geniş bir mekan ama onlar gittiler İmam Hatip Lisesi'nde aday tanıtımı yaptılar. Okula siyaset soktular" diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim