İstanbul'da düzenlenen 'Ordulular Buluşması'na seçim çalışmaları nedeniyle katılamayan Türkiye'nin son Başbakanı, TBMM eski Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, video konferans sistemiyle Ordululara seslendi.

Ordu'nun Ulaştırma Bakanlığı ve Başbakanlık yaptığı yıllarda en fazla hizmet götürdüğü illerden biri olduğunu hatırlatan Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

"Ulaştırma ve haberleşme hizmetleri için bugüne kadar 6 milyarın üzerinde Ordu'ya yatırım yaptık. 39 kilometre bölünmüş yol uzunluğunu, 150 kilometreye çakırdık. Fındığın vatanını bütün Dünya'ya örnek olan bir yatırımla çok güzel bir havalimanına kavuşturduk. Ordu-Giresun Havalimanı, Avrupa'da deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanıdır. Geçen yıl 1 milyon 100 bin vatandaşımıza hizmet verdi. Bu arada yaptığımız yatırımlarla Ordu sahil şeridini de güzelleştirdik. Ordu kıyılarını özellikle balıkçılarımız için çok daha emniyetli hale getirdi. Ordu Çevre Yolu'nu da çok yakın zamanda tamamlayacağız. Böylece şehiriçi trafik yoğunluğu da kalkmış olacak. Nasıl bir İstanbul'da yaşamak istediğiniz kararınızla siz belirleyeceksiniz. Ben hizmetlerimde Ordu'yu hiçbir zaman unutmadım. Şimdi de İstanbul'da yaşayan Ordulular dahil aynı inançla hizmet etmek arzusundayım. Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde destek ve dualarımızı bekliyorum." 

Editör: TE Bilisim