ORDU - Büyük Birlik Partisi Ordu İl Başkanlığı ve yönetim kurulu, BBP Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar tarafından görevinden alındı. BBP Genel Merkezi, Ordu'yla birlikte aynı anda Kırıkkale İl Yönetimi'ni de feshetti. 
"BBP GENEL MERKEZİ AÇIKLAMA YAPTI"

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada ise şöyle denildi: "Hafta sonu Kırıkkale ve Ordu'da Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Haşim Yanar başkanlığında yapılan iç istişareler ve değerlendirmeler neticesinde, güçlü bir il yönetimi oluşturarak yaklaşan milletvekili genel seçimlerine daha güçlü bir kadro ile hazırlanıp, girmek amacıyla, mevcut Ordu il teşkilatları ve Kırıkkale il teşkilatları tüm kurullarıyla birlikte görevlerinden alınmıştır." 

"BBP ORDU İL BAŞKANI OLARAK VEJDET ERSOY ATANDI!"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar ve BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, Ordu'daki görevden almaların ardından BBP İl Başkanlığı'na daha önce de İl Başkanlığı ve MKYK üyeliği görevini yürüten Avukat Vejdet Ersoy'u atadı. Yanar ve Tunç, Kırıkkale'ye ise İl Başkanı olarak Mustafa Koçak'ı görevlendirdi. BBP Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar ve BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, Ordu eski İl Başkanı Ali Kaya Balakar ve Kırıkkale eski İl Başkanı Orhan Övüç'ü de teşekkür etti. 

Büyük Birlik Partisi Ordu İl Başkanı Avukat Vejdet Ersoy, 19 Ocak 2014 tarihinden itibaren BBP Ordu İl Başkanı olarak yeni görevine başladı. Ersoy'un önümüzdeki günlerde yeni yönetim kurulunu oluşturması bekleniyor.
Editör: TE Bilisim